Το προσεγμένο αντρικό ντύσιμο υπερνίκησε για λίγο το θόρυβο και τις ταχύτητες της Φόρμουλα 1, καθώς η Hackett London κυριολεκτικά μεταμόρφωσε τα μέλη της Williams Martini Racing στους πιο καλοντυμένους τεχνικούς που έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους στα θρυλικά πιτ λέιν.

Συνολικά 17 μέλη της ομάδας Williams Martini Racing έπαιξαν τους ρόλους τους στην εντέλεια, εκτελώντας τη διαδικασία του πιτ στοπ ντυμένοι με κουστούμια, πουκάμισα, γραβάτες και φυσικά λευκές ποσέτ Hackett.

Αντικαθιστώντας τις πατροπαράδοτες φόρμες για κάτι πολύ πιο κομψό, η ομάδα πρέπει να εμπνεύστηκε ανάλογα, αφού σε κάθε γύρο ολοκλήρωνε τη διαδικασία κάνοντας καλύτερο χρόνο. Οι ικανότητες και ο επαγγελματισμός των τεχνικών φάνηκαν ξεκάθαρα στον τρόπο που κινούνταν, φορώντας γραβάτες με την ίδια άνεση και επιδεξιότητα που εκτελούσαν τα πρακτικά τους καθήκοντα. Ας μην εκπλαγούμε αν, στον πραγματικό πυρετό των αγώνων, η ομάδα αποφασίσει να κατέβει στο Γκραν Πρι του Μονακό ντυμένη στη τρίχα.

Το βίντεο της εντυπωσιακής αυτής άσκησης έχει αναρτηθεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το YouTube, το Facebook, το Instagram και το Twitter. Δείτε το βίντεο:

Η Hackett London είναι ο επίσημος προμηθευτής ενδυμάτων της ομάδας WILLIAMS MARTINI RACING από την αγωνιστική σεζόν 2015 και μετά, γιορτάζοντας τη συνεργασία με μια πανομοιότυπη συλλογή περιορισμένης έκδοσης, η οποία περιλαμβάνει πουκάμισα, t-shirts, μπλουζάκια πόλο και πανωφόρια με τα διακριτικά Hackett x WILLIAMS MARTINI RACING, όπως ακριβώς αυτά που φοράνε τα μέλη της ομάδας.

Η συλλογή WILLIAMS MARTINI RACING θα είναι διαθέσιμη λίγο πριν τον πρώτο αγώνα Φόρμουλα 1 για φέτος στο www.WMRshop.com, ενώ τα κουστούμια που φοράει η ομάδα διατίθενται ήδη στα καταστήματα και τα σημεία πώλησης Hackett!