Η «45th Annicersary Gold Edition» του Nissan GT-R βασίζεται στην έκδοση του GT-R Premium και χαρακτηρίζεται από ένα μοναδικής απόχρωσης χρυσαφί χρώμα, καθώς και από αναλόγου χρώματος πινακίδες στο πλαίσιο (εντός του χώρου του κινητήρα), όσο και εντός της κεντρικής κονσόλας.

Για την ιστορία, το ίδιο χρώμα βαφής, με την κωδική ονομασία «Silica Brass», είχε χρησιμοποιηθεί και στην κορυφαία έκδοση του 2001 Skyline GT-R M-Spec (R34).

Η παραγωγή του GT-R «45th Annicersary Gold Edition» θα είναι πολύ περιορισμένη. Για του λόγου το αληθές, λιγότερα από 30 αυτοκίνητα αυτής της έκδοσης, αναμένεται να διατεθούν στην αγορά των ΗΠΑ.

Εκτός της παραπάνω έκδοσης, τα GT-R Premium και GT-R Black Edition θα διαθέτουν επιπλέον 50 ίππους, φθάνοντας συνολικά τους 550, ως αποτέλεσμα των πρόσθετων τελειοποιήσεων στις ηλεκτρονικές ρυθμίσεις του twin turbo V6 κινητήρα 3.8 λίτρων (VR38DETT).

Ακόμη, τα GT-R Premium θα εφοδιάζονται με νέες σφυρήλατες ζάντες κράματος αλουμινίου RAYS 20 ιντσών, σε premium σκούρο χρώμα, ενώ η πλήρωση των ελαστικών υψηλών επιδόσεων, διαστάσεων 255/40ZRF20 εμπρός και 285/35ZRF20 πίσω, θα γίνεται με άζωτο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.