Η ενσωμάτωση της BMW iX3 στη νέα κινηματογραφική ταινία της Marvel Studios συμπίπτει με το λανσάρισμα του ανανεωμένου μοντέλου. Τα νέα χαρακτηριστικά που θα δούμε στην iX3 από φέτος το Σεπτέμβριο επηρεάζουν κυρίως την εξωτερική σχεδίαση, ενώ αλλαγές υπάρχουν επίσης στο εσωτερικό και τον εξοπλισμό. Η αναβάθμιση φέρνει την iX3 πιο κοντά στιλιστικά στη νέα οικογένεια πολυτελών ηλεκτρικών οχημάτων της μάρκας με ηχηρά ονόματα όπως οι BMW iX και i4.

Μαζί με την iX3, η σπορ έκδοση M8 σε melbourne red χρώμα, δίνει επίσης το παρών στην ταινία. Και οι δύο πρωταγωνιστούν σε σκηνές δράσης αυτής της ταινίας επιστημονικής φαντασίας που αποκαλύπτουν τη δύναμη και την ευελιξία τους.

Σχετικά με την ταινία “Shang – Chi and The Legend of The Ten Rings”

Στη νέα ταινία της Marvel Studios πρωταγωνιστεί ο Simu Liu ως Shang-Chi, ο οποίος πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν που νόμιζε ότι είχε αφήσει πίσω του όταν παρασύρεται στον ιστό της μυστηριώδους οργάνωσης των Δέκα Δαχτυλιδιών (Ten Rings). Στη διανομή ρόλων συναντάμε επίσης τον Tony Leung ως Wenwu, την Awkwafina ως τη φίλη του Shang-Chi Katy και την Michelle Yeoh ως Jiang Nan, αλλά και τις Fala Chen, Meng’er Zhang, και τους Florian Munteanu και Ronny Chieng.

Την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο Destin Daniel Cretton σε παραγωγή των Kevin Feige και Jonathan Schwartz, με εκτελεστικούς παραγωγούς τους Louis D’Esposito, Victoria Alonso και Charles Newirth. Το σενάριο έγραψαν οι David Callaham & Destin Daniel Cretton & Andrew Lanham. Η πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ στις ΗΠΑ  πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου, 2021.