Η καλιφορνέζικη εταιρεία Galpin Auto Sports παρουσίασε στην έκθεση του Λος Άντζελες το νέο της μοντέλο, για το οποίο μας είχε προϊδεάσει πριν από λίγες ημέρες. Λόγος γίνεται για το Rocket, το οποίο στηρίζεται στο τελευταίο Ford Mustang.

Διαθέτει αμάξωμα από ανθρακονήματα, ενώ η μεγάλη είδηση προέρχεται από το γεγονός πως σχεδιάστηκε από τον Henrik Fisker, τον ιδιοκτήτη δηλαδή της Fisker, η οποία φαλίρισε και κατόπιν πουλήθηκε στους Κινέζους.

Προεξάρχοντα χαρακτηριστικά της μορφής του «Πυραύλου» (=Rocket) είναι η εξαγωνική του μάσκα, οι ευμεγέθεις αεραγωγοί και τα μέρη από ανθρακονήματα. Μαγνητίζουν επίσης οι τροχοί ADV.1 των 21 ιντσών, οι οποίοι φέρουν ελαστικά Pirelli P-Zero.

Στο εσωτερικό βλέπουμε πως έχει τοποθετηθεί δερμάτινο ταμπλό, διάκοσμος από ανθρακονήματα, καθίσματα της Recaro και ταμπελάκια με το «Rocket».

Τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά του οχήματος δεν έχουν ανακοινωθεί, ωστόσο η Galpin επιβεβαίωσε πως το μοντέλο της κινείται από ένα V8 σύνολο απόδοσης 735 ίππων. Έχει τοποθετηθεί προσαρμοζόμενη ανάρτηση και φρένα της Brembo.

Η παραγωγή του Rocket θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα, με τα πρώτα αυτοκίνητα να παραδίδονται στους κατόχους τους στις αρχές του 2015.

Πηγή: autotriti.gr