Χορηγός για τρίτη συνεχόμενη χρονιά των Θεατρικών Βραβείων Κοινού, ήταν η Mercedes-Benz Ελλάς στηρίζοντας έτσι την τέχνη και την αγάπη του θεατρόφιλου κοινού.

Πρόκειται για τα θεατρικά βραβεία που δόθηκαν στις παραστάσεις που ξεχώρισαν τη θεατρική σεζόν 2013-2014. Η τελετή απονομής διοργανώθηκε από το περιοδικό «Αθηνόραμα» για 16η φορά και φιλοξενήθηκε στην αίθουσα Λαμπράκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, την Τρίτη 11 Νοεμβρίου.

Στην όμορφη τελετή που σκηνοθέτησε ο Γ. Κακλέας τα 3 πρώτα βραβεία καλύτερου Ανδρικού Ρόλου απένειμε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς κος Γιάννης Καλλίγερος στους κυρίους Δημήτρη Λάλο (3ο βραβείο, «Αλεπούδες»), Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (2ο βραβείο, «Σιρανό ντε Μπερζεράκ») και Άρη Σερβετάλη (1ο βραβείο για την ερμηνεία του στο «Κουρδιστό Πορτοκάλι»).

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ απόψε, στηρίζοντας τα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας και δηλώνοντας έμπρακτα την αγάπη μας για την τέχνη και τον πολιτισμό», δήλωσε ο κ. Καλλίγερος.

Στο φουαγιέ του Μεγάρου μία εντυπωσιακή GLA, έδωσε το δικό της θεατρικό στίγμα τόσο με τη δυναμική της εμφάνιση όσο και με τον κομψό σχεδιασμό της.