Ένας από τους μεγαλύτερους εκφραστές της ροκ μουσικής, ο θρυλικός Bruce Springsteen συνεργάστηκε με την Jeep για την δημιουργία ενός συγκινητικού video, με στόχο να μιλήσουν για έννοιες όπως η ισότητα, η συνεργασία, η ελπίδα και η αξία της ανθρώπινης ζωής.

Το video διάρκειας περίπου 2 λεπτών, με την ονομασία “The Middle”, μεταδόθηκε κατά τη διάρκεια του Super Bowl 2021, της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης των Η.Π.Α., την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, ενώ στο youtube το έχουν ήδη παρακολουθήσει περισσότεροι από 20 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Με το νέο video, η μάρκα, υποστηρίζει για ακόμα μια φορά την έννοια της ελευθερίας, σε μια χρονιά η οποία σηματοδοτείται και από τα 80α γενέθλια της αμερικανικής μάρκας που πρώτη έβαλε στη μαζική παραγωγή οχήματα 4×4 και πρώτη δημιούργησε την κατηγορία των SUV.

Ο 71 ετών Springsteen, ο οποίος έχει συχνά υποστηρίξει δράσεις που ενισχύουν την ισότητα μεταξύ όλων των ανθρώπων, είχε ενεργό ρόλο στη δημιουργία του νέου video, ενώ εκτός των άλλων συνέθεσε και τη μουσική μαζί με τον συνεργάτη του, Ron Aniello.

Νίκος Τσάδαρης

TAGS