Δεκάδες εντυπωσιακά αυτοκίνητα-αντίκες θα συγκεντρωθούν σήμερα το βράδυ στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, σημείο τερματισμού της διοργάνωσης «Tour Amical», η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων του Βελγίου.

Το φετινό Ράλι στο οποίο συμμετέχουν 172 αυτοκίνητα, αριθμός ρεκόρ για την ιστορία του θεσμού, διοργανώθηκε στην Ελλάδα και στηρίζεται από το δήμο Θεσσαλονίκης.

Οι διαδρομές που προγραμματίστηκαν, πέρασαν από τους Δελφούς, το Βόλο, την Πάργα, την Ολυμπία, τα Μετέωρα, το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων και το Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας. Τα αυτοκίνητα και τα πληρώματα που παίρνουν μέρος (συνολικά 344 συμμετέχοντες) αναχώρησαν προχθές, Κυριακή 11 Μαΐου, με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη όπου αναμένεται να φτάσουν σήμερα το μεσημέρι.

Κατά την τελετή τερματισμού των αυτοκινήτων ο οποίος θα γίνει στις 19.30 θα απονεμηθούν τα βραβεία στους διακριθέντες, ενώ θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή γνωστών Βέλγων καλλιτεχνών.

Το κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία, από τις 16.00 σήμερα έως τις 10.00 αύριο, να θαυμάσει τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα-αντίκες τα οποία θα είναι σταθμευμένα στο πλακόστρωτο της νέας παραλίας παράλληλα με το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή: enkinisi.gr