Άγχος προκαλεί η έναρξη του πρωταθλήματος της Formula 1 στη Renault, δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια των τριών περιόδων των χειμερινών δοκιμών στις πίστες της Χερέθ και του Μπαχρέιν.

Μάλιστα, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της προμηθεύτριας εταιρίας κινητήρων, Ρομπ Γουάιτ, τόνισε πως θα ήταν ανακούφιση για την Renault αν έβλεπε τις ομάδες που συνεργάζονται να κάνουν έναν καλό αγώνα και να τερματίσουν στο εναρκτήριο αγώνα στην πίστα της Μελβούρνης.

«Το γκραν πρι της Μελβούρνης θα είναι αγχωτικό. Το να έχουμε ένα φυσιολογικό τριήμερο στο οποίο όλα τα μονοθέσια μας θα έχουν καλή απόδοση και θα τερματίσουν θα είναι για μας μια μεγάλη ανακούφιση. Ελπίζω να μπορούμε να υποστηρίξουμε τις ομάδες και τους οδηγούς», δήλωσε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Ο σκοπός στις τελευταίες δοκιμές πριν το γκραν πρι της Αυστραλίας ήταν να κάνουμε όσα περισσότερα χιλιόμετρα μπορούμε για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι δεν έχουμε ολοκληρώσει το πρόγραμμά μας».

Πηγή: sport-fm.gr