Νέες υπηρεσίες της Audi στην Ελλάδα

Γίνεται πιο εύκολη η ζωή κατόχων των μοντέλων της μάρκας


AUTO
18:41
22/07/2020
Νέες υπηρεσίες της Audi στην Ελλάδα
1
loading

Η Kosmocar-Audi αναβαθμίζει τις υπηρεσίες After Sales που παρέχει στους πελάτες της, με στόχο να τους προσφέρει περισσότερη άνεση, ασφάλεια και ευκολία. Οι νέες υπηρεσίες είναι πλήρως εναρμονισμένες με την επιστροφή της οικονομίας και της καθημερινότητας σε μία «νέα κανονικότητα», με ιδιαίτερη έμφαση στους κανόνες υγιεινής και ατομικής προστασίας.

Συγκεκριμένα, στην διάθεση των κατόχων μοντέλων της Audi, είναι άμεσα οι εξής υπηρεσίες, στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service της Kosmocar:

  • Pick-up & Delivery: η παραλαβή για το service και επιστροφή-παράδοση του οχήματος, γίνεται στον χώρο που θα υποδείξει ο πελάτης, με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτησή του.
  • Online Service: ο πελάτης ενημερώνεται με sms και αποκτά πρόσβαση online για ενημέρωση για τις επιπλέον εργασίες που ενδεχομένως προκύψουν κατά τον έλεγχο στο συνεργείο και το κόστος αυτών και δίνει τη σχετική έγκριση.

  • CleanPlus: καθαρισμός και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού, έλεγχος της απόδοσής του, αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας και τοποθέτηση φίλτρου ενεργού άνθρακα, δωρεάν έλεγχος βασικών σημείων (μπαταρία, μάκτρα υαλοκαθαριστήρων, ελαστικά, φρένα- τακάκια και δισκόπλακες - και χειρόφρενο).

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις νέες υπηρεσίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν στο δίκτυο της Kosmocar σε όλη την Ελλάδα και εδώ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar AUDI

    Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η AUDI Μ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΟΥΑΑΑΑΟΥ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει