Λίγες ημέρες πριν την λήξη της προθεσμίας δήλωσης συμμετοχών το ράλι Ακρόπολις συγκεντρώνει όλη την αφρόκρεμα των οδηγών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Σχεδόν είκοσι ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής στο Ράλλυ Ακρόπολις 2014, το ενδιαφέρον αποδεικνύεται ιδιαίτερα αυξημένο και όλα δείχνουν πως και στη φετινή του εκδοχή ο αγώνας θα υποδεχθεί τους κορυφαίους του θεσμού.

Οι μέχρι σήμερα επιβεβαιωμένες συμμετοχές φτάνουν τις 21 και αναμένεται να αυξηθούν, ενώ θα προστεθούν και αυτές των Ελλήνων οδηγών που θα συμμετάσχουν διεκδικώντας το Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι η 12η Μαρτίου είναι η τελευταία ημέρα υποβολής δηλώσεων για όσους αγωνιστούν για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ, ενώ τα ελληνικά πληρώματα που θα επιλέξουν να συμμετάσχουν στον αγώνα μόνο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, έχουν περιθώριο να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 17 Μαρτίου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.