Από την εισαγωγική εταιρία της Opel, ανακοινώθηκαν οργανωτικές σε επίπεδο στελεχών αλλαγές που ισχύουν από την 1η Ιουνίου. Συγκεκριμένα, οι αλλαγές αφορούν δυο επιτελικές θέσεις και έχουν ως εξής:

Ο κ. Τάσος Αραμπατζής έως σήμερα Διευθυντής Μάρκετινγκ, αναλαμβάνει την θέση του Διευθυντή Πωλήσεων και εξακολουθεί να αναφέρεται στον κ. Λεωνίδα Μισαλάκη CEO της Opel Ελλάς. Ο κ. Αραμπατζής κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών και έχει διατελέσει επιτυχώς διευθυντικό στέλεχος σε ποικίλες θέσεις από το 1997 που ξεκίνησε την καριέρα του στην Opel Ελλάς.

Ο κ. Αναστάσιος Καραμπέρης, έως σήμερα Business Development Manager, προάγεται στην θέση του Διευθυντή Μάρκετινγκ και αναφέρεται επίσης στον κ. Μισαλάκη. Ο κ. Καραμπέρης κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο Kingston και εντάχθηκε στο δυναμικό της Opel Ελλάς το 2001 ως Dealer Auditor. Από τότε μέχρι σήμερα έχει εφαρμόσει επιτυχώς σειρά προγραμμάτων πωλήσεων που στόχο έχουν την αριστεία του δικτύου και την προώθηση καινοτόμων πρακτικών στον τρόπο που η Opel Ελλάς εφαρμόζει την επιχειρηματική της δραστηριότητα.