Καιρό πριν (στη δεύτερη σεζόν) σε επεισόδιο της δημοφιλέστατης σειράς κινουμένων σχεδίων, o Homer Simpson σχεδίασε το «The Homer», το αυτοκίνητο των ονείρων του δηλαδή που δημιούργησε με τον μέσο Αμερικανό στο μυαλό του (λέμε τώρα).

Το εξωφρενικής σύλληψης οχηματάκι διέθετε όλων των λογιών τα κομφόρ και τις εξαλλοσύνες, όπως τη φυσαλίδα για να κρατά τα παιδιά ήρεμα αλλά και τις τεραστίων διαστάσεων ποτηροθήκες!

Και να που το όραμα του Homer έγινε πρόσφατα πραγματικότητα: μια BMW του 1987 τροποποιήθηκε καταλλήλως από την Porcubimmer Motors ως λειτουργική ρέπλικα (αν και όχι ακριβής).

Και είτε το πιστεύετε είτε όχι, το Homer Car είναι αγωνιστικό! Πήρε μέρος πρόσφατα στον 24ωρο αγώνα αντοχής του LeMons της Καλιφόρνια (όχι τον γνωστό μας LeMans) μαγεύοντας το κοινό με το ασυναγώνιστο look του.

Κάθε χρόνο στην Καλιφόρνια, οι ομάδες συναρμολογούν τα πλέον εξωφρενικά καρτουνίστικα οχήματα και τα βάζουν να διαγωνιστούν στην κούρσα 24 Hours of LeMons, ελπίζοντας ότι τα αμαξάκια τους θα καταφέρουν να περάσουν τη γραμμή του τερματισμού.

Φέτος λοιπόν η Porcubimmer Motors έκανε την απόλυτη διαφορά με τη ρέπλικα του Homer Car και την ευχαριστούμε βαθύτατα γι’ αυτό.

Δείτε και τι μπορεί να κάνει…