H Skoda δηλώνει παρούσα και στην φετινή έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2019», με περίπτερο σε κεντρικό σημείο, όπου εκτίθενται όλα της τα μοντέλα,η πλειοψηφία των οποίων είναι «νέας κοπής».

Κεντρικά εκθέματα του stand της Τσέχικης (υπό γερμανική …κατοχή) εταιρίας,είναι το μικρότερο SUV της οικογένειας Skoda, που ακούει στο όνομα Kamiq και έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στην ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά της κατηγορίας Β-SUV, κανιβαλίζοντας ακόμα και μοντέλα της «μαμάς»εταιρίας (VW).

Τρία Kamiq, δύο με κινητήρα βενζίνης και ένα με κινητήρα πετρελαίου, στην πλούσια έκδοση Style και με διαφορετικά επίπεδα επιπλέον εξοπλισμού, θα τραβήξουν την προσοχή των επισκεπτών της εφετινής έκθεσης.

Πρεμιέρα όμως και για το ανανεωμένο Superb ενώ δυναμικό παρών δίνει και το δημοφιλέστατο Karoq «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2019», αλλά και τοKodiaq, το πιο μεγάλο SUV της μάρκας. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει το επίσης νέο 5θυρο χάτσμπακ, το Scala.

Επιπλέον, πιστή στην παράδοσή της, η Skoda, αγκαλιάζοντας το motto ‘’We love cycling’’ ως αναπόσπαστο στοιχείο του DNA της μάρκας, φιλοξενεί στο περίπτερο ως εκθέματα και δύο ποδήλατα Skoda, συμπεριλαμβανομένου του κορυφαίου ηλεκτρικού ποδηλάτου της γκάμας, του e-ΒΙΚΕ.

Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της έκθεσης συνεχίζεται το «Skoda One – Καθαρή Αυτοκίνηση», ένα πρόγραμμα με το οποίο η απόκτηση ενός νέου μοντέλου της μάρκας, σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και πιο φιλικού προς το περιβάλλον, γίνεται πιο εύκολη και προσιτή από ποτέ.

Το πρόγραμμα παρέχει σημαντικό οικονομικό όφελος που φτάνει έως τις 5.000 €, για την απόκτηση ενός τεχνολογικά προηγμένου αυτοκινήτου, που πληροί και τις τελευταίες, πιο αυστηρές προδιαγραφές εκπομπής ρύπων Euro 6.2.