Να αφήσουν πίσω τους πίσω τους τα προβλήματα που αντιμετώπισε το μονοθέσιο του Φελίπε Μάσα στο γκραν πρι του Μόντε Κάρλο θέλουν στην Ferrari με τον Στέφανο Ντομενικάλι να δηλώνει πως δουλεύουν στο να λύσουν τα θέματα αξιοπιστίας που έχουν.

Ακόμη, το αφεντικό της σκουντερία τόνισε την αισιοδοξία του για τον έβδομο γύρο της σεζόν, ο οποίος φιλοξενείται στην πίστα του Καναδά.

«Σίγουρα επικεντρωνόμαστε στα προβλήματα αξιοπιστίας που έχουμε, τα οποία πρέπει να λύσουμε. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι η ομάδα έχει πολλά κίνητρα και είναι αποφασισμένη να θεωρήσει αυτό που έγινε στο Μονακό, ως ένα μεμονωμένο περιστατικό», ήταν τα λόγια του αφεντικού της σκουντερία για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Κοιτάζοντας τα πρώτα έξι γκραν πρι, το μονοθέσιο μας έχει αποδείξει ότι είναι δυνατό και πως έχει καλά χαρακτηριστικά στις περισσότερες περιπτώσεις ακόμη και όταν υπήρχαν πιο γρήγορες ομάδες. Θεωρώ ότι η πίστα του Μόντρεάλ θα μας επιτρέψει να τα αναδείξουμε, όπως δηλαδή το φρενάρισμα, το οποίο αποτελεί κλειδί για τον συγκεκριμένο αγώνα».

Πηγή: sport-fm.gr