Σχεδιαστική αναβάθμιση στο νέο Cherokee

Το μοντέλο θα ξεκινήσει να πωλείται το 3ο τρίμηνο του 2013


AUTO
18:21
16/05/2013
Σχεδιαστική αναβάθμιση στο νέο Cherokee
loading

Η Jeep ανακοίνωσε περισσότερες πληροφορίες για τη νέα γενιά του Grand Cherokee, που παρουσιάστηκε στη Γενεύη και θα ξεκινήσει να πωλείται το 3ο τρίμηνο του 2013.

Η σχεδιαστική αναβάθμιση του νέου Jeep Grand Cherokee, είναι αξιοσημείωτη, καθώς διαθέτει καινούρια φωτιστικά σώματα, λεπτότερη μάσκα, ενώ ουσιαστικές αλλαγές έχουν γίνει και στο οπίσθιο τμήμα, με τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και τις απολήξεις της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό του υπάρχει νέο τριάκτινο τιμόνι, πίνακας οργάνων και νέα διάταξη των κουμπιών στην κονσόλα. Τα υλικά δείχνουν πολύ πιο ποιοτικά, σε σχέση με το παρελθόν, ενώ στο κέντρο της κονσόλας δεσπόζει η οθόνη αφής των 8,4 ιντσών.

Όσον αφορά στα μηχανικά σύνολα του νέου Jeep Grand Cherokee, αναμένεται να εφοδιάζεται με τον 3λιτρο V6 πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 250 ίππων, καθώς και με βενζινοκινητήρες όπως ο V6 των 3,6 λτ. απόδοσης 286 ίππων, ο V8 των 5,7 λτ. απόδοσης 352 ίππων και ο V8 των 6,4 λτ., απόδοσης 468 ίππων.

Όλοι οι κινητήρες μπορούν να συνδυαστούν με το νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων, πετυχαίνοντας μείωση στην κατανάλωση καυσίμων.

Πηγή: autotriti.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει