Έναν νικητή, αλλά δύο κερδισμένους είχε το Ράλι της Αργεντινής. Ο Σεμπαστιάν Λεμπ πανηγύρισε την όγδοη νίκη του στο Ράλι Αργεντινής, αφήνοντας τον Σεμπαστιάν Οζιέ στη δεύτερη θέση, αλλά ικανοποιημένο δεδομένων των ατυχιών που είχε στον αγώνα.

«Είναι καταπληκτικό το συναίσθημα να κερδίζεις εδώ. Ήταν ένα δύσκολο Ράλι, με περίπλοκες ειδικές, αλλά η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική και ήταν πολύ όμορφο να το νιώθεις αυτό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μετά από τόσους μήνες χωρίς να έχω οδηγήσει σε Ράλι στην άσφαλτο, ήταν δύσκολο για μένα να προσαρμοστώ στην πρώτη ειδική, αλλά είμαι ευχαριστημένος», δήλωσε ο Γάλλος οδηγός της Citroen, που θα λάβει μέρος ξανά στο WRC τον Οκτώβριο στην πατρίδα του, καθώς έχει αποφασίσει να τρέξει σε μόλις τέσσερις αγώνες φέτος.

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ, που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με διαφορά 54 βαθμών, είπε με τη σειρά του: «Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για μας. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα το Σαββατοκύριακο, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι που φτάσαμε στο τέλος. Ακόμη μαθαίνουμε και μετά από πέντε αγώνες πρωταθλήματος τα πράγματα πάνε καλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα για τη δουλειά που κάνουν».

Πηγή: Sport-fm.gr