Στην Ελλάδα το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Εισαγωγέων της Suzuki

Με 70 εισαγωγείς από 29 χώρες


AUTO
16:31
19/07/2019
Στην Ελλάδα το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Εισαγωγέων της Suzuki
loading

Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, είναι μια από τις χώρες που προτιμούν οι αυτοκινητοβιομηχανίες για να πραγματοποιήσουν διάφορες εκδηλώσεις παγκόσμιου, ή πανευρωπαϊκού επιπέδου.

Μεταξύ των εκδηλώσεων αυτών συγκαταλέγεται και το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Εισαγωγέων Suzuki που διοργανώθηκε στην Αθήνα, στις 09/07.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Όμιλο Σφακιανάκη, μια εταιρία που συνδέεται περισσότερα από 50 χρόνια με την Suzuki Motor Corporation, καθώς αποτέλεσε την πρώτη επιλογή της Ιαπωνικής εταιρίας για την έναρξη των εξαγωγών της στην Ευρωπαϊκή αγορά το 1967.

Στο Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Εισαγωγέων Suzuki, συμμετείχαν 70 καλεσμένοι από 29 χώρες και την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κύριος Takanori Suzuki, Deputy Executive General Manager καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη της μάρκας, οι οποίοι ανακοίνωσαν στρατηγικές αλλαγές, καθώς και τα επερχόμενα νέα της μάρκας στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Βασικά θέματα που τέθηκαν ήταν η εξέλιξη της μάρκας με γνώμονα τον σεβασμό για το περιβάλλον, η σημασία της υβριδικής τεχνολογίας και της ηλεκτροκίνησης, μελλοντικές στρατηγικές συνεργασίες με σκοπό την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος στην αυτοκίνηση καθώς και η μελλοντική ανάπτυξη της γκάμας.

Νίκος Τσάδαρης

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει