Μπορεί ο Σεμπαστιάν Οζιέ να έχει ξεκινήσει ιδανικά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι, παίρνοντας δύο νίκες στους τρεις γύρους του WRC, ωστόσο ο Μίκο Χιρβόνεν δηλώνει πως ακόμη είναι πολύ νωρίς για να τα παρατήσει.

Ο οδηγός της Citroen τόνισε πως ήδη η ομάδα έχει κάνει αλλαγές στο στήσιμο της DS3 μέσω των οποίων αισθάνεται καλύτερα, καθώς δεν γλιστρά.

«Σίγουρα δεν τα παρατάω. Είναι αλήθεια ότι ο Οζιέ ξεκίνησε εκπληκτικά αυτή τη σεζόν, ωστόσο υπάρχουν ακόμη δέκα γύροι στο πρωτάθλημα. Σκοπός μας είναι να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βελτιώσουμε την τύχη μας. Δεν μπορώ να πω ακριβώς πάνω σε τι δουλεύουμε αλλά είναι γεγονός ότι έχουμε κάνει αλλαγές στο στήσιμο. Τώρα το αυτοκίνητο γλιστρά λιγότερο και νιώθω καλύτερα με αυτό», ήταν τα λόγια του Χιρβόνεν για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Για να κερδίσεις σε αυτή τη σεζόν πρέπει να κάνεις έναν τέλειο αγώνα, αρχίζοντας από τις κατατακτήριες. Ο μοναδικός μου στόχος για τον αγώνα της Πορτογαλίας είναι να παλέψω από πολύ νωρίς για την κορυφή».

Ο Χιρβόνεν βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, απέχοντας 44 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Σεμπαστιάν Οζιέ.

Πηγή: Sport-fm.gr