Ένα ηλεκτρικό SUV από τη Mitsubishi στη Γενεύη

Θα παρουσιαστεί στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στις 5 Μαρτίου


AUTO
11:20
29/01/2019
Ένα ηλεκτρικό SUV από τη Mitsubishi στη Γενεύη
2
loading

Είναι ευρέως γνωστό ότι η Mitsubishi Motors είναι μία εταιρία που χαράσσει τη δική της πορεία. Σύντομα, μάλιστα, θα αποκαλύψει το νέο της δημιούργημα, που θα διαθέτει περισσότερα στοιχεία SUV και EV,  περισσότερες τεχνολογίες και περισσότερο στιλ.

Με ένα όνομα εμπνευσμένο από την άγρια ομορφιά μιας αλπικής πόλης με πλούσια παράδοση στο χώρο του αθλητισμού, το Mitsubishi Engelberg Tourer θα παρουσιαστεί στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις 5 Μαρτίου.

H έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό από  7 έως 17 Μαρτίου. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: https://www.gims.swiss/

Νίκος Τσάδαρης

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Νικος1970

    Η Mitsubishi έχει το καλύτερο ηλεκτρικό SUV παγκοσμίως το Outlander PHEV κ πρώτο σε πωλησεις στην Ευρώπη. Μακάρι το καινούργιο να είναι μικρότερων διαστάσεων κ πιο προσιτό στην τιμή. επίσης να δώσει κ το υπουργείο κίνητρα για ηλεκτροκινηση πχ μείωση φόρου επιδότηση κλπ για να μπορέσει να το αγοράσει ο Έλληνας. Αλλά τι να λέμε τώρα εδώ κατάργησαν την απόσυρση κ πάλι οι δρόμοι γεμίζουν με σαραβαλα παρατημένα.

    1. avatar Giorgis

      Φίλε Νίκο, το άρθρο μιλάει για ηλεκτρικό SUV. To Outlander PHEV παρότι είναι πολύ καλό και αποδεικνύεται από τις πωλήσεις, δεν είναι ηλεκτρικό αλλά plug-in υβριδικό. Κι αυτό ηλεκτροκίνητο είναι σε κάποιο βαθμό αλλά λέγοντας ηλεκτρικό εννοούμε τα αμιγώς ηλεκτρικά, μόνο με μπαταρίες σαν πηγή ενέργειας δηλαδή. Σε αυτόν λοιπόν την κατηγορία, προς το παρόν στην αγορά υπάρχουν μόνο τα Jaguar iPace, Tesla ModelX, Kia Niro EV και Hyundai Kona EV από όσο γνωρίζω. Και ίσως κάποια κινέζικα που ακόμη δεν τα βλέπουμε στη Δύση. Στα επόμενα χρόνια είναι σίγουρο ότι θα εμφανιστούν πολλά μοντέλα από όλες τις εταιρίες που φιλοδοξούν να παραμείνουν στην αγορά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει