H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία KOSMOCAR A.E., Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen στην Ελλάδα,  εκτελεί πρόγραμμα εφαρμογής  προληπτικών μέτρων σε αυτοκίνητα Golf, Passat, Arteon και T-Roc.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 354 οχήματα, που παράχθηκαν μεταξύ Μαΐου 2018 και Αυγούστου 2018.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα ενδέχεται να μην έχει πραγματοποιηθεί σωστά μια συγκολλητή σύνδεση της πλάτης του πίσω πάγκου καθισμάτων. Ως αποτέλεσμα σε περίπτωση ατυχήματος το προσκέφαλο στην πλάτη του πίσω καθίσματος μπορεί να μην είναι πλήρως αποτελεσματικό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι κάτοχοι  των επηρεαζόμενων  οχημάτων θα ενημερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους  Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες  Service Volkswagen της εταιρείας KOSMOCAR A.E. για να γίνει έλεγχος και αν χρειαστεί αντικατάσταση της πλάτης του πίσω καθίσματος, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για  περισσότερες  πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Volkswagen στο τηλέφωνο 210 9981100 από 09.00 – 18.00 καθημερινά ή στο email:

[email protected]