Από τον Μάιο, μέχρι και τον Οκτώβριο, τα Abarth Days 2018 έφεραν κοντά περισσότερους από 4.000 οπαδούς του «σκορπιού». Από την Αυστρία και τη Γαλλία, μέχρι την Μεγάλη Βρετανία, την Ισπανία και την Πορτογαλία, οι φίλοι της Abarth βρέθηκαν σε μερικές από τις ομορφότερες πίστες της Ευρώπης.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 3.000 test drives με τα μοντέλα της νέας σειράς Abarth 595, με την έκδοση 595 Turismo να κερδίζει όσους αναζητούν την άνεση και τις επιδόσεις, ενώ οι εκδόσεις Competizione και Pista με την εξάτμιση Record Monza ενθουσίασαν τους οπαδούς την απόλυτης οδηγικής αίσθησης.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων αρκετοί τυχεροί είχαν την ευκαιρία να συνοδηγήσουν στο 124 rally, την αγωνιστική έκδοση του Abarth 124 Spider το οποίο εξασφάλισε το Π.Π. R-GT κατακτώντας 40 νίκες στην κατηγορία του. Με τη δημοτικότητα της μάρκας να αυξάνει συνεχώς ήδη στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (ΕΜΕΑ) ο αριθμός των clubs της Abarth έχει αυξηθεί από τα 39 στα 58. Παράλληλα η διαδικτυακή κοινότητα “The Scorpionship” (scorpionship.abarth.com) αριθμεί περισσότερα από 100.000 μέλη.

Την επιτυχία των Abarth Days 2018 έρχεται να πλαισιώσει η σημαντική αύξηση των πωλήσεων (15% στην Ιταλία, 30% σε Γαλλία και Βρετανία και 40% στην Ισπανία), αλλά και η παρουσίαση της νέας σειράς Abarth 595 στα πλαίσια του θρυλικού αγώνα Targa Florio.

Νίκος Τσάδαρης