Την επιθυμία του να εκμεταλλευτούν το χρονικό διάστημα μέχρι το επόμενο γκραν πρι, το οποίο θα φιλοξενηθεί στον Καναδά (8-10/6), εξέφρασε ο Τζένσον Μπάτον, ώστε να βελτιώσουν την απόδοση του μονοθεσίου του κατά τις κατατακτήριες δοκιμές.

Ο Βρετανός στα δύο τελευταία γκραν πρι δεν έχει καταφέρει να προκριθεί στον τελικό των δοκιμών, με αποτέλεσμα να έχει δύσκολο έργο κατά τη διάρκεια των αγώνων.

«Αυτή η εβδομάδα πρόκειται να είναι σημαντική, καθώς θα πρέπει να προετοιμάσουμε το μονοθέσιο για τις κατατακτήριες δοκιμές. Στα δύο τελευταία γκραν πρι το Q2 δεν έχει πάει όπως θα ήθελα. Σκοπός μου για τον επόμενο αγώνα είναι να είμαστε πιο δυνατοί στις κατατακτήριες και κατ’ επέκταση στον αγώνα», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε.

«Ξέρω πως το αποτέλεσμα που όλοι περιμένουμε θα έρθει σύντομα. Κάνω ότι μπορώ για να παίρνω ότι περισσότερο μπορώ από το μονοθέσιο και ξέρω επίσης ότι όλοι στις εγκαταστάσεις κάνουν ότι χρειάζεται για να πάρουμε τη νίκη», πρόσθεσε ο πιλότος της McLaren.

Πηγή: sport-fm.gr