Με αγριωπή εμφάνιση που παραπέμπει σε στελθ μαχητικό, κάνοντάς το ολότελα επιθετικό, το Karlmann King SUV φιλοξενεί στο εσωτερικό του ίδιες δόσεις πολυτέλειας.

Όπως αποσπώμενο τραπέζι, ψυγείο, κρυφό φωτισμό, δορυφορική τηλεόραση, παιχνιδομηχανή, ακόμα και μηχανή Nespresso! Είναι πράγματι ένα πολυτελές σαλόνι σε ρόδες, ένα εντυπωσιακά βαρύ όχημα (6 τόνους το θωρακισμένο και 4,5 το «απλό») που ακόμα και ο θηριώδης V10 κινητήρας του (από το Ford F550) με τα 6,8 λίτρα (και τα 398 άλογα) μόλις που καταφέρνει να το φτάσει σε τελικές ταχύτητες της τάξης των 140 χλμ/ώρα.

xsmwpr9k

Αυτό είναι με δυο λόγια το ακριβότερο SUV του κόσμου, εκεί που οι επιδόσεις ωχριούν δηλαδή μπροστά στην πολυτέλεια και το καρτελάκι της τιμής, μιας τιμής που ξεκινά από τα 1,8 εκατ. ευρώ.

sztaep7y

Και με ένα τόσο εντυπωσιακό εσωτερικό, ίσως ο εξωτερικός κόσμος να μοιάζει μετά κατάφωρα μουντός. Το Karlmann είναι το νέο παιχνίδι των σεΐχηδων, ένα πραγματικό στελθ των δρόμων, και θα κυκλοφορήσει σε μόλις 12 κομμάτια, μιας και δεν είναι για τον καθένα…

w1fjila7 e6cm4e1z hai7ll9w pyoia1fx 4bhl3vzt