Στα χέρια ενός τυχερού αγοραστή θα περάσει το όχημα που οδηγούσε το 1967 ο διάσημος αστροναύτης Νιλ Άρμστρονγκ. Το τίμημα που θα κληθεί να καταβάλει ο υποψήφιος αγοραστής θα καθοριστεί κατά τη διάρκεια σχετικής δημοπρασίας που ήδη διενεργείται στο γνωστό ιστότοπο ebay.

Το όχημα για το οποίο οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να τοποθετήσουν την προσφορά τους είναι μια Corvette 427 σε χρώμα Marina Blue. Διαθέτει χειροκίνητο κιβώτιο καθώς και air condition, αν και όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες δεν είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση.

Όπως φαίνεται, το δημοφιλές για την εποχή εκείνη μοντέλο αγόρασε ο Άρμστρονγκ από έναν πωλητή στη Φλόριντα. Αργότερα ο διάσημος αστροναύτης το πούλησε σε έναν εργαζόμενο της NASA. Ο επόμενος ιδιοκτήτης του είναι και αυτός που σήμερα το δημοπρατεί.



Η διαδικασία λήγει σε 2 μέρες και η τρέχουσα προσφορά είναι πλησιάζει τα 250.000 δολάρια. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγοραστής θα χρειαστεί να ξοδέψει επιπλέον χρήματα για να επαναφέρει το κουπέ σε καλή κατάσταση.