Η ασφάλιση κάθε οχήματος είναι λίγα «κλικ» μακριά

Πλούσιες παροχές στις πιο προνομιακές τιμές


AUTO
11:52
17/01/2012
Η ασφάλιση κάθε οχήματος είναι λίγα «κλικ» μακριά
loading

Το αυτοκίνητο είναι για σένα κάτι παραπάνω από ένα μεταφορικό μέσο. Γιατί να μην είναι και η ασφάλισή του κάτι παραπάνω από μια απλή ασφάλιση; Με την Αnytime Οnline από την Interamerican είναι πολλά παραπάνω, γιατί σου δίνει πλούσιες παροχές από 156€ μόνο.

Συγκεκριμένα κάθε ασφαλιστήριο περιλαμβάνει:

-Πλήρη οδική βοήθεια, στη διάθεσή σου 24 ώρες το 24ωρο για οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί στο δρόμο.

-Αυτοκίνητο αντικατάστασης, σε περίπτωση που το όχημα δεν μπορεί να μετακινηθεί.

-Εξειδικευμένο άνθρωπο της Anytime Online, για να αναλάβει αντί για εσένα, επιτόπου το φιλικό διακανονισμό και κάθε διαδικαστικό ζήτημα.

-Συνεργασία με εξουσιοδοτηµένα συνεργεία.

-Ιατρικές συμβουλές όλο το 24ώρο για εσένα και τα μέλη της οικογένειάς σου από τη γραμμή υγείας 1010.

-Πράσινη κάρτα, απαραίτητη σε περίπτωση που επιθυμείς να ταξιδέψεις με το αυτοκίνητό σου στο εξωτερικό.

Κι όλα αυτά με ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα τρόπο ασφάλισης που γίνεται εξ ολοκλήρου online. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπεις στο www.anytimeonline.gr κι έχεις το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σου στο email σου μέσα σε πέντε μόλις λεπτά, ακολουθώντας 4 απλά βήματα: δηλώνεις τα στοιχεία του οχήματός σου, υπολογίζεις τα ασφάλιστρά σου, επιλέγεις το πρόγραμμα ασφάλισης που σου ταιριάζει και αγοράζεις την ασφάλεια μέσω πιστωτικής κάρτας, ακόμα και με μηνιαίες δόσεις.

Η Anytime Online προσφέρει δύο πρωτοποριακά προγράμματα direct ασφάλισης με πλούσιες καλύψεις, που εξασφαλίζουν έως και 20% πιο οικονομικές τιμές στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου (από 156€) και οδική βοήθεια σε όλα τα προγράμματα.

Πρόγραμμα Economic: Ιδανική λύση για τους οδηγούς που επιθυμούν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη του οχήματός τους (αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας).

Πρόγραμμα Value: Σχεδιασμένο για τους οδηγούς που θέλουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του οχήματός τους και προστασία από συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

Τι περιμένεις; Κάνε μια σύγκριση με τα ασφάλιστρά σου και θα διαπιστώσεις πως με την Anytime Online, έχεις πολλά περισσότερα με πολύ λιγότερα!

Περισσότερες πληροφορίες στο site www.anytimeonline.gr και στη σελίδα της Anytime Online στο Facebook: http://www.facebook.com/anytime.online.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει