Η Citroen ανακοίνωσε τη νέα προωθητική εμπορική πολιτική της εξακολουθώντας να προσφέρει αυτοκίνητα με κορυφαίο εξοπλισμό, υψηλή τεχνολογία και ασφάλεια, οικονομικούς κινητήρες και χαμηλές τιμές.

Όλη η γκάμα της φίρμας περιλαμβάνει υψηλή τεχνολογία και πλούσιο βασικό εξοπλισμό. Οι σύγχρονοι κινητήρες βενζίνης PureTech έως 130hp Turbo και Diesel BlueHDi προδιαγραφών Euro 6 προσφέρουν δύναμη και οικονομία, στοιχεία που κάνουν τα μοντέλα της Citroen  από τις καλύτερες προτάσεις στην κατηγορία τους.

Ενδιαφέρον αποτελεί η προωθητική πολιτική για το Citroen C – Elysee, καθώς προσφέρεται σε τιμή μόλις 11.847 ευρώ στην έκδοση 1.2 PureTech 82 Attraction. Το C – Elysee είναι ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, που προσφέρει αξιοπιστία, καθώς έχει δοκιμαστεί για πάνω από 4 εκατομμύρια χιλιόμετρα, ενώ ταυτόχρονα, στις πλέον απαιτητικές αγωνιστικές διαδρομές του WTCC (FIA), έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα κατασκευαστών δύο συνεχόμενες χρονιές (2014 & 2015).

Το C – Elysee προσφέρει άνεση και μεγάλο χώρο αποσκευών (506 λίτρα), ενώ οι σύγχρονοι κινητήρες βενζίνης PureTech και πετρελαίου BlueHDi Euro 6 αποδεικνύονται ιδιαίτερα οικονομικοί.

Βασισμένη στη νέα εμπορική πολιτική, είναι και η τηλεοπτική καμπάνια που περιλαμβάνει τρία διαφημιστικά σποτ για τα μοντέλα C1, C4 Cactus και C – Elysee. Τα σποτ των C1 και C4 Cactus επικεντρώνονται στο μήνυμα: Κορυφαίος εξοπλισμός και τιμές καλύτερες της απόσυρσης, ενώ το σποτ του C – Elysee επικεντρώνεται στην άνεση, στον πλούσιο χώρο αποσκευών, στον οικογενειακό χαρακτήρα του μοντέλου που ταυτόχρονα προσφέρεται σε μοναδική τιμή.

Νίκος Τσάδαρης