Μέσω του πρωτότυπου «Performance Studie» της Φρανκφούρτης, η BMW θα μας δείξει για πρώτη φορά μια σειρά δικών της προϊόντων που μεταμορφώνουν τη Σειρά 1 και όχι μόνο.

Το πρωτότυπο που αποτελεί μια διαφορετική εκδοχή της Σειράς 1, έχει φτιαχτεί σε στενή συνεργασία με το «M GmbH» παρακλάδι της BMW. To εν λόγω μοντέλο διαθέτει τροποποιημένη εμφάνιση, όπως αυτή ορίζεται από τους νέους προφυλακτήρες, τις ανασχεδιασμένες πλευρικές ποδιές και τα καπάκια από ανθρακόνημα για τους καθρέφτες.

Επιπλέον, η ανάρτηση έχει ρυθμιστεί με περισσότερο σπορ λογική, τα φρένα είναι υψηλών επιδόσεων, ενώ οι ζάντες αλουμινίου έχουν διάσταση 19 ιντσών. Οι αλλαγές στο εσωτερικό είναι περιορισμένες και περιλαμβάνουν επίπεδο (flat-bottom) τιμόνι, διάκοσμο από ανθρακονήματα και alcantara, αλλά και ειδικά πατάκια.

Ο σκοπός που εξυπηρετεί το πρωτότυπο Performance Studie είναι προφανής. Δεν πρόκειται να βγει στην παραγωγή, αλλά αποτελεί μια πλατφόρμα επίδειξης των original (μαμά) ανταλλακτικών που θα μπορούν εφεξής να αγοράζουν οι πελάτες της βαυαρικής φίρμας που θέλουν να μεταμορφώσουν το όχημά τους.

Στη Φρανκφούρτη, όμως, η BMW θα μας δείξει μια σειρά αξεσουάρ για τις Χ5 και Χ6 Μ, με προεξάρχοντα το ανθρακονημάτινο σπόιλερ του εμπρόσθιου προφυλακτήρα, τις αεροδυναμικές πλευρικές ποδιές και τις ζάντες αλουμινίου των 21 ιντσών.

Πηγή: autotriti.gr