Το crossover πόλης της Subaru θα παρουσιαστεί επίσημα στη Φρανκφούρτη. Στο επίκεντρο θα βρεθούν εμφάνιση, κινητήρας και η εξελιγμένη τετρακίνηση.

Τον περασμένο Απρίλιο, στην έκθεση της Σαγκάη, η Subaru είχε παρουσιάσει το XV Concept, ένα πρωτότυπο crossover το οποίο βρήκε θετική ανταπόκριση από το κοινό. Έτσι, η ιαπωνική εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει στην έκδοση παραγωγής, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στην Έκθεση της Φρανκφούρτης.

Στο νέο αυτό μοντέλο, η Subaru έχει επενδύσει πολλά. Πρώτα από όλα, η εμφάνισή του είναι τέτοια, ώστε να αρέσει σε ένα μεγάλο ηλικιακό εύρος του αγοραστικού κοινού, αλλά κυρίως στους νέους, καθώς το Subaru XV ανήκει στην κατηγορία των αστικών crossover.

Φυσικά, πέρα από την εμφάνιση, σημαντικό συστατικό για την επιτυχία του αποτελούν η νέα γενιά του 2λιτρου 4κύλινδρου boxer κινητήρα, όπως και η νέα, εξελιγμένη «Συμμετρική Τετρακίνηση». Δύο στοιχεία δηλαδή που αποτελούν σημείο αναφοράς της ιαπωνικής φίρμας καθώς καθορίζουν την οδική συμπεριφορά των μοντέλων της.

Περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες για το μεσαίο crossover θα παρουσιαστούν τις επόμενες ημέρες. Τέλος, αναφορικά με τις διαστάσεις, να σημειωθεί πως το συνολικό μήκος ανέρχεται στα 4.450 χλστ., ενώ πλάτος και ύψος είναι 1.780 και 1.570 χλστ. αντίστοιχα.

Το Subaru XV Concept που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Σανγκάη:

Πηγή: autotriti.gr