Στα τέλη του τρέχοντος έτους ή στις αρχές του 2025 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το Ford Mustang GTD του 2025 και με 152.000 ευρώ μπορείτε να κάνετε αίτηση για να μπείτε σε αναμονή, ώστε να το αποκτήσετε.

Συνολικά κοστίζει 305.000 ευρώ και η Ford απαιτεί προκαταβολή τουλάχιστον 50% για να κατοχυρωθεί η παραγγελία. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα CARBUZZ ακόμη και αν έχετε το απαραίτητο ποσό, δεν είναι σίγουρο πως το supercar θα γίνει δικό σας, γιατί υπάρχουν μια σειρά από αυστηρά κριτήρια.

Αρχικά, αιτήσεις υποβάλλονται μόνο από όσους μπορούν να παραλάβουν το αυτοκίνητο στις ΗΠΑ ή τον Καναδά, ενώ οι δηλώσεις μπορούν να κατατεθούν έως στις 20 Μαΐου στις 11:59 μ.μ.

Έπειτα, η προκαταβολή πρέπει να είναι τουλάχιστον 152.000 ευρώ και σε μετρητά, ενώ η Ford απαιτεί ο πελάτης να αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στη συνολική αγορά. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε η παραγγελία δεν θα υποβληθεί και κάποιος άλλος μπορεί να μπορέσει να πάρει τη θέση, καθώς υπάρχει λίστα αναμονής.

Ωστόσο, τα εμπόδια δεν σταματούν εδώ, καθώς η τελική τιμή μπορεί να ξεπεράσει τα 305.000 ευρώ, αφού ο έμπορος έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε προσαύξηση σε όποιο ποσό επιθυμεί.

Η όλη διαδικασία διεκπεραιώνεται από μια ειδική ομάδα που ενημερώνει σε διάστημα 30 ημερών από τη στιγμή που θα κατατεθεί η αίτηση, ενώ η παράδοση του αυτοκινήτου θα γίνει μόλις είναι έτοιμο.