Ένα πάρτι αποκάλυψης φύλου μωρού το Σάββατο μεταβλήθηκε σε τραγωδία, αφού ένα μικρό αεροπλάνο συνετρίβη και ο χειριστής του σκοτώθηκε, ενώ οι καλεσμένοι ζητωκραύγαζαν, καθώς δεν αντιλήφθηκαν την τραγωδία που εκτυλίχθηκε πάνω από τα κεφάλια τους.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι γιόρταζε το ευτυχές γεγονός της γέννησης του παιδιού με την οικογένεια και τους φίλους του στην πόλη Σαν Πέντρο στην πολιτεία Σιναλόα του Μεξικού και προσέλαβε ένα μικρό αεροπλάνο για να απελευθερώσει ροζ ή γαλάζιο καπνό ώστε να δείξει το φύλο του μωρού τους.

Ενώ το αεροπλάνο πλησίαζε τη μαμά και τον μελλοντικό μπαμπά, απελευθέρωσε ροζ καπνό από την άτρακτό του – υποδεικνύοντας ότι θα αποκτούσαν κόρη. Τότε ξέσπασαν κραυγές, χειροκροτήματα και επευφημίες χαράς καθώς το αγαπημένο ζευγάρι φιλήθηκε. 

Αλλά την ίδια στιγμή, το αεροπλάνο, ένα Piper PA-25-235 Pawnee, ενώ έπαιρνε ύψος «δίπλωσε» στον αέρα και έπεσε στο έδαφος.

Πριν συνειδητοποιήσουν την τραγωδία που είχε συμβεί, το ζευγάρι συνέχισε να είναι αγκαλιασμένο ενώ μέλη της οικογένειας τούς έδιναν συγχαρητήρια.

Νεκρός είναι ο 32χρονος πιλότος Λουίς Έιντζελ, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου δυστυχώς κατέληξε.