Tον απόλυτο τρόμο βίωσαν ποδοσφαιριστές και θεατές σε αγώνα αμερικάνικου ποδοσφαίρου μεταξύ Λυκείων που διεξήχθη στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ το βράδυ της Παρασκευής, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πολλαπλοί πυροβολισμοί από τις εξέδρες προκάλεσαν τουλάχιστον τέσσερις τραυματισμούς.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, που επικαλείται το Αssociated Press, αστυνομικοί από το Choctaw, το Del City και το γραφείο του σερίφη της κομητείας της Οκλαχόμα ξεκίνησαν ήδη έρευνα για το περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα σχολικού ποδοσφαίρου μεταξύ του Choctaw και της Del City.

Με 3:56 να απομένει για το τρίτο δεκάλεπτο και την Del City να προηγείται με 34-25, πολλοί πυροβολισμοί ακούστηκαν σε όλο το γήπεδο. Παίκτες και φίλαθλοι έτρεξαν έξω από το γήπεδο, ενώ άλλοι ξάπλωσαν στο γήπεδο και στις εξέδρες.

Οι αρχές ανέφεραν επίσης ότι τουλάχιστον ένα άτομο κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυροβολισμών δέχτηκε πυρά από έναν αστυνομικό της Del City εκτός υπηρεσίας. Σημειώνεται πως μεταξύ Choctaw και Del City, υπήρχαν τουλάχιστον επτά αξιωματικοί που παρείχαν ασφάλεια στο παιχνίδι.

Φαίνεται ότι τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν και ένα άτομο, που περιγράφεται ως άνδρας με γκρι κουκούλα, αναζητείται από την αστυνομία για να ανακριθεί.