Η σορός του Γεβγκένι Πριγκόζιν φαίνεται να έχει αναγνωριστεί από το χαρακτηριστικό μισοκομμένο δάχτυλο στο αριστερό του χέρι, αναφέρεται στο ρωσικό κανάλι VChK-OGPU στο Telegram, με την επισήμανση πως η αναγνώριση έγινε και από έναν ανώτερο διοικητή της μισθοφορικής οργάνωσης Βάγκνερ.

Ο ίδιος φέρεται να αναγνώρισε από τα τατουάζ και τη σορό του υπαρχηγού της οργάνωσης, Ντμίτρι Ούτκιν, ο οποίος επίσης επέβαινε στο ιδιωτικό αεροπλάνο που συνετρίβη.

Όπως αναφέρεται από το ρωσικό κανάλι, ο Πριγκόζιν είχε χάσει στο παρελθόν το μικρό του δάχτυλο ενώ εξέτιε ποινή σε φυλακή.

Υπενθυμίζεται πως η συντριβή του αεροσκάφους του Πριγκόζιν πυροδότησε πλήθος σεναρίων μεταξύ των οποίων, το πιο συνομοσιολογικό, αναφερόταν στο ενδεχόμενο ενός σκηνοθετημένου δυστυχήματος, ώστε ο αρχηγός της Βάγκνερ να μπορέσει να διαφύγει από το φονικό κλοιό του Κρεμλίνου αλλά και των υπόλοιπων εχθρών που είχε δημιουργήσει με τη δράση του.

Οι βρετανικές υπηρεσίες ασφαλείας αν και υπογράμμισαν πως δεν υπάρχουν «οριστικές αποδείξεις», ανέφεραν πως ο θάνατος του Πριγκόζιν είναι «εξαιρετικά πιθανός».