Τύχη βουνό είχε ένας ριψοκίνδυνος άνδρας στην Ινδία. Ο ίδιος προσπαθούσε απλώς να βγάλει μια selfie κοντά στο ποτάμι, όμως, κάτι πήγε πολύ λάθος και έπεσε σε αυτό.

Μια ανάρτηση στο Instagram που απεικονίζει τη θαυματουργή διάσωσή του κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με το nypost.com, το παρ’ ολίγον δυστύχημα συνέβη ενώ ο 30χρονος Gopal Pundlik Chavan εξερευνούσε τα σπήλαια Ajanta, μια σειρά από μεγαλοπρεπείς βουδιστικούς ναούς, λαξευμένους στους βράχους στη Μαχαράστρα.

Η καταστροφή ήρθε όταν ο Ινδός φέρεται να προσπάθησε να βγάλει μια selfie και κατέληξε να πέσει στο φαράγγι των 60 μέτρων. Ευτυχώς, ο Chavan επέζησε από την πτώση, μετά την οποία τον «ψάρεψαν» οι αρχές και οι καλοί συνάνθρωποι.

Συγκλονιστικά πλάνα δείχνουν τη στιγμή που ο ορειβάτης ανασύρθηκε από το νερό με ένα μακρύ σχοινί, το οποίο κρατούσαν από πάνω από 10 άτομα. Το κλιπ ολοκληρώνεται με τους παρευρισκόμενους να τραβούν τον άνδρα στην κορυφή των βράχων με ασφάλεια.

Οι διασώστες είπαν ότι ο άνδρας άρχισε να κολυμπάει μετά τη βουτιά, γεγονός που τους έδωσε περισσότερο χρόνο για να τον βγάλουν από το φαράγγι.

Όλα για μια selfie γίνονται

Θα πρέπει να ευχαριστεί την τύχη του που είναι ζωντανός, καθώς πολλοί είναι αυτοί που προσπάθησαν να βγάλουν μια selfie σε μεγάλο υψόμετρο και δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί. Το περασμένο φθινόπωρο, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του αφού έπεσε από ύψος 40 μέτρων ενώ έβγαζε selfie σε ένα γραφικό σημείο στη Βραζιλία.

Στην πραγματικότητα, μια μελέτη του 2020 διαπίστωσε ότι περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν βγάζοντας selfies παρά από επιθέσεις καρχαριών.