Την τελευταία πνοή σε ηλικία μόλις 30 ετών άφησε ο διάσημος influencer και bodybuilder Jo Lindner, γνωστός στους περισσότερους ως «joesthetics».

Τον θάνατο του Γερμανού αθλητή επιβεβαίωσε η σύντροφός του Nicha, με ανάρτησή της στο Instagram.

Ο «joesthetics» παρουσιαζόταν ως «γκουρού» της γυμναστικής και είχε καταφέρει να συγκεντρώσει σχεδόν 8,5 εκατ. ακολούθους.

Σύμφωνα με τη σύντροφό του, λίγες ημέρες πριν πεθάνει, ο Lindner είχε παραπονεθεί για πόνους στην περιοχή γύρω από τον λαιμό του.

«Έφυγε χθες από ανεύρυσμα. Ήμουν εκεί μαζί του στο δωμάτιο.. μου φόρεσε το κολιέ στο λαιμό που μου έφτιαξε και απλά ξαπλώσαμε αγκαλιά περιμένοντας να περάσει η ώρα για να πάμε να συναντήσουμε τον Noel στο γυμναστήριο… Και μετά συνέβη αυτό πολύ γρήγοραΠριν από τρεις ημέρες, ανέφερε συνεχώς τον πόνο στον αυχένα του… δεν το συνειδητοποιήσαμε πλήρως μέχρι που ήταν πολύ αργά. Πιστέψτε με αυτός ο άνθρωπος ήταν πολλά περισσότερα από όσα ξέρετε.. Ήταν γλυκός, ευγενικός, δυνατός, ειλικρινής και έξυπνος… Πέτυχε τόσα πολλά και μόνος του. Παρακαλώ να τον θυμάστε ως Joesthetics», έγραψε στην συγκινητική ανάρτησή της.