Όσο ο καιρός καλοκαιριάζει, τόσο πιο πολύ ο κόσμος θα συρρέει στις θάλασσες. Το μόνο που χρειάζεται είναι μαγιό, πετσέτα, αντηλιακό και… να προσέχετε τα νώτα σας, για να μην πάθετε αυτό που θα δείτε παρακάτω.

Μια ανέμελη Γαλλίδα τουρίστρια στην Αυστραλία αποφάσισε να απολαύσει την ηλιόλουστη μέρα, πηγαίνοντας μια βόλτα στην παραλία. Ξάπλωσε στην άμμο και έκανε ηλιοθεραπεία, με τις φίλες της να είναι πιο δίπλα από εκείνη. Δεν είχε προβλέψει, όμως, πως στο κάμπινγκ του νησιού Fraser κυκλοφορεί ένας επικίνδυνος ντίνγκο.

Το ντίνγκο πλησιάζει την ανυποψίαστη γυναίκα που είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα, δαγκώνει την πλάτη της, ενώ μετά κινείται προς τα πίσω της και τη δαγκώσει ξανά, καθώς εκείνη σηκώνεται και προσπαθεί να φύγει. Τότε, ένας άνδρας που παίζει βόλεϊ πιο δίπλα, φαίνεται να σπεύδει να βοηθήσει, τρομάζοντας το ντίνγκο, καθώς το βίντεο τελειώνει.

Το ντίνγκο είναι ένα είναι σαρκοφάγο θηλαστικό που ανήκει στην οικογένεια των Κυνιδών. Πρόκειται για είδος άγριου σκύλου που ζει στην Αυστραλία, όπου, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, έφτασε πριν 5.000-8.000 χρόνια από τη νοτιοανατολική Ασία.