Σοκαριστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας, έχει καταγράψει τη στιγμή τροχαίου δυστυχήματος στη Μινεάπολις των ΗΠΑ το βράδυ της Παρασκευής στο οποίο έχασαν τη ζωή τους πέντε κοπέλες ηλικίας από 17 έως 20 ετών. Το SUV παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και εμβόλισε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι νεαρές γυναίκες, οι οποίες πήγαιναν σε γάμο.

Πιο αναλυτικά, στο αυτοκίνητο επέβαιναν η 17χρονη Σαμπιρίν Αλί, η 20χρονη Σάρα Γκεσάντε, η 20χρονη Σάλμα Αμπντικαντίρ, η 19χρονη Σαγκάλ Χέρσι και η 19χρονη Σιχάμ Αντάμ οι οποίες ετοιμάζονταν να μεταβούν στον γάμο φίλου τους. Οι πέντε φίλες επέστρεφαν από εμπορικό κέντρο στο οποίο είχαν πάει για καλλωπισμό ενόψει του γάμου στον οποίο θα πήγαιναν το Σάββατο, μεταδίδει η New York Post.

Ο οδηγός, τον οποίο πηγές αναγνώρισαν στο Star Tribune ως τον 27χρονο Derrick John Thompson, φέρεται να πήγαινε πάνω από 65 χιλιόμετρα πάνω από το ανακοινωμένο όριο ταχύτητας προτού βγει από τον αυτοκινητόδρομο και προσκρούσει με το αυτοκίνητο των κοριτσιών, είπε η αστυνομία.

Ο 27χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι γιος πολιτικού, προσπάθησε να διαφύγει πεζός αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα.