Τραγικό δυστύχημα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους όλα τα μέλη της ίδιας οικογένειας, ο 36χρονος πατέρας Κάλβιν Μίλερ και τα τρία παιδιά του η 17χρονη Ντακότα, ο 10χρονος Τζακ και η 8χρονη Ντελάιλα, σημειώθηκε στο Αϊντάχο των ΗΠΑ, όταν η 17χρονη που οδηγούσε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν κοιμήθηκε στο τιμόνι με αποτέλεσμα το όχημα να βρεθεί εκτός δρόμου και να καταλήξει ανάποδα σε ποτάμι.

Το δυστύχημα συνέβη όταν o 36χρονος διαζευγμένος πατέρας ταξίδευε με τα τρία παιδιά του προκειμένου να επισκεφθούν τον παππού τους που ζει σε γηροκομείο. Σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας, την ώρα του δυστυχήματος στο τιμόνι του αυτοκινήτου βρισκόταν η 17χρονη Ντακότα η οποία πιθανότατα κοιμήθηκε λόγω της κούρασης που είχε εξαιτίας του ταξιδιού των 440 χιλιομέτρων της απόστασης από την Ουάσινγκτον στο Αϊντάχο. «Η Ντακότα βγήκε από τον δρόμο, το αυτοκίνητο χτύπησε σε βράχους και απογειώθηκε. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο χτύπησε ξανά σε βράχους με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί και να προσγειωθεί ανάποδα στον ποταμό Σάλμον» αναφέρεται στον σχετικό φάκελο, μεταδίδει η New York Post.

Το αναποδογυρισμένο και μερικώς βυθισμένο αυτοκίνητο βρήκε ένας ψαράς με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ο πατέρας και τα τρία αδέρφια πιθανότατα πνίγηκαν. «Δεν ξέρω αν θα συνηθίσω το να μην γυρίζουν από το σχολείο και να μου φωνάζουν. Ήταν όλη μου η ζωή» δήλωσε η συντετριμμένη μητέρα των τριών παιδιών η οποία υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε για το ταξίδι όταν τα άφησε την περασμένη Παρασκευή στον πατέρα τους.

H Μπλερ είπε ότι ήταν η τωρινή σύντροφος του Μίλερ, Άμπερλιν Βέμπερ, που την ενημέρωσε για το τραγικό δυστύχημα.