Μια έφηβη, της οποίας το πρόσωπο παραμόρφωσε μια τίγρη όταν ήταν μωρό, μίλησε για τον βάναυσο bullying που υπέστη μετά την επίθεση από το άγριο ζώο. Η Μέγκαν Κρούγκερ ήταν μόλις 18 μηνών όταν οι γονείς της την πήγαν σε ένα φυσικό καταφύγιο στην επαρχία Free State της Νότιας Αφρικής τον Ιούνιο του 2007.

Η ευτυχισμένη οικογένεια παρακολουθούσε τις γιγάντιες γάτες σε μια περιφραγμένη περιοχή με τον πατέρα να είναι ενθουσιασμένος που έδειχνε στην κόρη του τα άγρια ​​αιλουροειδή — αν και η μητέρα της θυμάται ότι ένιωθε «άβολα» με το μέγεθός τους. Το ατύχημα συνέβη όταν ο πατέρας και η κόρη έσκυψαν κοντά στον φράχτη για να δουν καλύτερα τις τίγρεις – και μια αστραπιαία επίθεση άφησε τη 16χρονη σήμερα Μέγκαν, μόνιμα παραμορφωμένη, μεταδίδει η New York Post.

«Έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Νομίζω ότι δεν καταλάβαμε καν τι συνέβαινε μέχρι που την είχε η τίγρη», θυμάται ο πατέρας. Ο ταραγμένος μπαμπάς είπε ότι η τίγρη με τα τεράστια νύχια της, την τράβηξε μέσα από τον συρμάτινο φράχτη, ξεσκίζοντας το πρόσωπό της. Απελπισμένος για να σώσει την κόρη του, ο Κάσπερ ανέλαβε δράση αλλά έχασε δύο από τα δάχτυλά του στην προσπάθειά του να σώσει το παιδί του. «Κόλλησα το αριστερό μου χέρι στο στόμα του ζώου για να σώσω το κοριτσάκι μου και κατάφερα να το ελευθερώσω από τα σαγόνια του», εξήγησε. «Πάλεψα με την τίγρη με γυμνά χέρια για λίγα λεπτά πριν το ζώο φύγει». Πατέρας και κόρη μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου μπήκαν στα επείγοντα και οι γιατροί τους παρείχαν τις πρώτες βοήθειες ώστε να σταθεροποιήσουν την κατάστασή τους.

Η μικρή Μέγκαν, μεταφέρθηκε σε διαφορετικό νοσοκομείο, καλύτερα εξοπλισμένο, για να θεραπεύσει τα εκτεταμένα τραύματά της και πέρασε δύο μήνες στη ΜΕΘ. «Σχεδόν ποτέ δεν ήμασταν σπίτι όλη εκείνη την ώρα», είπε η Dot, με τον πατέρα να παραδέχεται ότι η επίθεση τον στοιχειώνει ακόμα. «Σε τελική ανάλυση, είναι το παιδί σου για το οποίο είσαι υπεύθυνος», είπε ο πατέρας. «Υποτίθεται ότι την προστατεύεις, αλλά ένα ατύχημα όπως αυτό μπορεί να συμβεί τόσο γρήγορα».

Ωστόσο, τα τραύματα της Μέγκαν συνέχισαν να επηρεάζουν την καθημερινότητά της, με τους γονείς της να «χάνουν το μέτρημα» για το πόσες επεμβάσεις έχει υποβληθεί για την αποκατάσταση της γνάθου της. «Το οστό στην κάτω γνάθο της είναι ακόμα αρκετά εύθραυστο και πρέπει να χτιστεί ξανά», εξήγησε η μαμά της. «Δεν έχει κάτω δόντια γιατί το οστό είναι τόσο εύθραυστο».

She's unable to curl the corners of her mouth into a smile and can’t chew properly because she has no teeth in her…

Posted by News24.com on Saturday, October 1, 2022

Οι γονείς μεγάλωσαν την κόρη τους με έναν «κανονικό» τρόπο – όπως και τη μικρότερη κόρη τους Kaylin – αν και το σχολείο ήταν ένας αγώνας για τη Μέγκαν λόγω του bullying που δεχόταν για τα τραύματά της. «Δέχτηκα bullying στο σχολείο λόγω της εμφάνισής μου», παραδέχτηκε, προσθέτοντας ότι η πρώτη τάξη του Γυμνασίου ήταν ιδιαίτερα «σκληρή» επειδή την πείραζαν πολύ.

Τα πράγματα όμως έχουν βελτιωθεί για εκείνη. «Πλέον, είμαι πολύ χαρούμενη γιατί στην τάξη μου όλοι με αποδέχονται όπως είμαι», είπε. «Είμαι μέλος της ομάδας debate και αγωνίζομαι στο πρωτάθλημα στίβου Free State κάθε χρόνο για τη σχολή μου, στο αγώνισμα της σφυροβολίας».

Η Μέγκαν είπε ότι έχει παλέψει πολύ και νιώθει πολύ πιο σίγουρη για την εμφάνισή της. Η γενναία κοπέλα δεν το έβαλε κάτω τόλμησε ακόμη και την υποκριτική, καθώς εμφανίστηκε σε μια ταινία μικρού μήκους που μεταδόθηκε σε έναν τοπικό τηλεοπτικό σταθμό. «Ποτέ δεν είχα σκεφτεί πραγματικά να παίξω πριν, αλλά όταν μου ζήτησαν να κάνω οντισιόν, αποφάσισα να αρπάξω την ευκαιρία», είπε.

Παραδέχτηκε ότι έκλαψε την πρώτη μέρα και δεν ήθελε να συμμετάσχει, αλλά ένας ηθοποιός με τον οποίο δούλευε την ενθάρρυνε να συνεχίσει. «Μετά από εκείνη την πρώτη μέρα, απόλαυσα κάθε λεπτό της. Ήταν μια φανταστική εμπειρία», είπε. «Ήταν πολύ ωραίο να είμαι σε ταινία. Νομίζω ότι θα ήθελα να είμαι σε μια ταινία μεγάλου μήκους μια μέρα», πρόσθεσε.

Η Μέγκαν είπε ότι δεν την πειράζει όταν οι άνθρωποι ρωτούν τι συνέβη στο πρόσωπό της – και θα προτιμούσε να το κάνει ο κόσμος. «Αυτό που μοιάζω δεν με ενοχλεί καθόλου», είπε. «Έτσι είμαι σε όλη μου τη ζωή. Το έχω αποδεχτεί εδώ και πολύ καιρό και αγαπώ τον εαυτό μου» τόνισε.

Η Μέγκαν προέτρεψε όλους να αγαπήσουν τον εαυτό τους – ανεξάρτητα από το πώς φαίνονται.

«Μην το βλέπετε ως κάτι αρνητικό», είπε και πρόσθεσε: «Δείτε τα θετικά και θα θριαμβεύσετε».