Μια γυναίκα μπήκε στο TikTok για να εκφράσει τα παράπονά της για το γεγονός ότι κανείς δεν πρόσφερε στον μικρό γιο της μια θέση σε ένα γεμάτο τρένο – και τώρα τα «ακούει» γι’ αυτό. Στο βίντεο, το οποίο έχει περισσότερες από 2,1 εκατομμύρια προβολές, η χρήστης @kellyk2016 έδειξε τον γιο της, να κάθεται στο πάτωμα ενός τρένου του Λονδίνου καθώς δεν υπήρχαν άλλες διαθέσιμες θέσεις, μεταδίδουν οι New York Post.

«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι απλά παρακολουθούν το γιο μου να κάθεται στο πάτωμα» έγραψε στη λεζάντα. «Αδιάφοροι».

@tinmoi.dt

Thêm một câu chuyện bố mẹ cho rằng “trẻ con cần được ưu tiên” khó phân định đúng sai. #odaycotinmoi

♬ nhạc nền – Ở đây có tin mới – Ở đây có tin mới

Το τρένο με το οποίο ταξίδευε η Kelly ήταν το Southern Rail Train. Για να ταξιδέψει κάποιος πρέπει φυσικά να αγοράσει εισιτήριο. Ωστόσο, τα παιδιά κάτω των 5 ετών ταξιδεύουν δωρεάν. «Μάθημα ζωής: κλείστε εισιτήρια εκ των προτέρων με καθίσματα… γιατί πιστεύετε ότι ο γιος σας έχει προτεραιότητα; Επειδή το λες;», σχολίασε κάποιος. «Τα παιδιά κάθονται στο πάτωμα, οι ενήλικες έχουν καρέκλες», έγραψε κάποιος άλλος. «Αυτό λέγεται σεβασμός», πρόσθεσε ένας άλλος. Κάποιος μάλιστα αστειεύτηκε: «Θα έχει PTSD όταν μεγαλώσει. Ένα τόσο τραυματικό γεγονός».

Από την πλευρά της η Kelly διευκρίνισε ότι θα είχε δώσει τη θέση της για να καθίσει το παιδί της αλλά δεν είχε και αυτή.

Ωστόσο, μερικοί TikTokers υποστήριξαν την Kelly και τον γιο της, συμφωνώντας μαζί της ότι ήταν απαράδεκτο το να μην παραχωρήσεις τη θέση σου σε ένα μικρό παιδί. «Κακή συμπεριφορά από τους επιβάτες αλλά και τους σχολιαστές», έγραψε ένας. «Θα έδινα τη θέση μου για ένα παιδί σε ένα δευτερόλεπτο». Ένας άλλος συμπλήρωσε. «αυτές οι θέσεις είναι για τους πρεσβυτέρους. Όμως οι μισοί από αυτούς τους, δεν είναι πρεσβύτεροι. Θα έδινα τη θέση μου για μια μαμά με ένα παιδί, αλλά έτσι μεγάλωσα» πρόσθεσε ένας ακόμα.