Έχει μπει στη μαύρη λίστα… Ο λόγος για τον Anthony Loffredo, ο οποίος αυτοαποκαλείται «μαύρος εξωγήινος» και έχει αφαιρέσει τα αυτιά, τα ρουθούνια, ακόμη και μερικά δάχτυλα. Ακόνισε τα δόντια του και τα έβαψε μωβ και κάλυψε το σώμα του με πολλά τατουάζ. Τώρα ο Γάλλος λέει ότι βρίσκεται σε ένα σημείο που τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι πολλά.

Όπως είπε ο 33χρονος στο LAD Bible, ακόμη και όταν θέλει να φάει σε ένα εστιατόριο αντιμετωπίζει θέματα εξαιτίας της εμφάνισής του. Κάποιοι τον φοβούνται, άλλοι τον θεωρούν παράξενο…

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι ήταν δυστυχισμένος ζώντας σε ένα σώμα στο οποίο δεν ανήκε, βρίσκοντας νέα αυτοπεποίθηση από ανθρώπους που φέρεται να του έχουν πει ότι η εμφάνισή του τους κάνει να «αισθάνονται πιο ασφαλείς» με τον εαυτό τους.

«Είναι ένας αγώνας κάθε μέρα, γιατί κάθε μέρα βρίσκεις νέους ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν, που θέλουν να κρίνουν. Έτσι είναι η ζωή, δεν καταλαβαίνουν όλοι τα πάντα. Όπως εγώ, δεν καταλαβαίνω πολλά πράγματα για πολλούς ανθρώπους», δήλωσε πέρυσι στο podcast Club 113.

«Δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον. Κανείς δεν ξέρει τι υπάρχει μέσα στο κεφάλι κάποιου, γιατί το κάνει αυτό, πρέπει να μιλήσεις με αυτό το άτομο», συνέχισε ο Loffredo, ο οποίος ορκίζεται ότι είναι απλά ένας «κανονικός τύπος» με οικογένεια και φίλους.

Οι προκλήσεις δεν έχουν σταματήσει το πάθος του για την τροποποίηση του σώματος – ισχυρίζεται ότι είναι έτοιμος να κάνει το βήμα με τον ακρωτηριασμό των ποδιών. «Είναι κάτι πολύ δύσκολο, επειδή έχω ένα υγιές πόδι και ένας ακρωτηριασμός είναι κάτι μεγάλο», εξήγησε για τη δύσκολη επέμβαση.

Προηγουμένως αποκάλυψε ότι πάντα ήταν «παθιασμένος με τις μεταλλάξεις και τις μεταμορφώσεις» – ακόμη και «από πολύ μικρή ηλικία». Αλλά δεν ήταν παρά μόνο όταν ο λάτρης των τατουάζ ήταν στα 20 του χρόνια που αποφάσισε να ακολουθήσει τις παράξενες αλλαγές στο σώμα του.

«Μου αρέσει να μπαίνω στη θέση ενός τρομακτικού χαρακτήρα. Συχνά εγκαθίσταμαι κάπου και παίζω έναν ρόλο, ειδικά τη νύχτα στους σκοτεινούς δρόμους», εξομολογήθηκε το 2021. «Εξερευνώ την αντίθεση μεταξύ του ρόλου που υποδύομαι και του εαυτού μου».

Ο Loffredo δεν είναι ο μόνος που έχει κάνει ακραίες επεμβάσεις στο σώμα του – κάποιοι έχουν κάνει τατουάζ στους βολβούς των ματιών τους, έχουν χωρίσει τη γλώσσα τους ή έχουν κάνει αυτιά ξωτικού.