Αυτό που θέλει για τα Χριστούγεννα είναι… να έχει περισσότερους φίλους. Η καρδιά της Suzy Boliver, μητέρας της 8χρονης, ράγισε όταν είδε το γράμμα με τη λίστα των δώρων που ήθελε η κόρη της από τον Άγιο Βασίλη.

Η λίστα συμπεριλάμβανε κι άλλα πράγματα, όπως ένα Apple Pencil και ένα iPhone, όμως στο τέλος της το κορίτσι ζητούσε από τον Άγιο Βασίλη «περισσότερους φίλους» και «λιγότερο bullying σε εμένα».

Η Boliver ανάρτησε τη λίστα σε ένα βίντεο στο TikTok, το οποί έχει συγκεντρώσει 3,8 εκατομμύρια views και 201.300 likes. Η ίδια ομολόγησε ότι αρχικά δεν σκόπευε να τη δημοσιεύσει. «Δεν θα το αναρτούσα, αλλά ξέρετε κάτι… έτσι είναι να είσαι 8 ετών το 2022 και ίσως θα έπρεπε να μιλάμε για αυτό», έγραψε η μητέρα.

@thebolivers

I wasn’t going to post this, but you know what.. this is being 8 yrs old in 2022 and maybe we should be talking about it..

♬ Get You The Moon – Kina

Η μητέρα ανέφερε ότι «η καρδιά της βούλιαξε», ενώ το γράμμα συγκίνησε και πολλούς σχολιαστές. «Διδάσκω σε δημοτικό, αυτό μου ραγίζει την καρδιά», έγραψε κάποιος.

«Πρέπει να κάνουμε κάτι για το bullying. Μας παίρνει υπερβολικά πολύ χρόνο», ήταν ένα άλλο σχόλιο.

«Κάνει την καρδιά μου να πονάει», ανέφερε κάποιος, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Με κάνει να θέλω να μη στείλω τα παιδιά μου σε δημόσιο σχολείο. Τόσο λυπηρό».

«Αυτό με έκανε να κλάψω. Η κόρη μου είναι 8 ετών. Αυτό θα με διέλυε», σημείωσε ένας γονιός.

«Σου ραγίζει την καρδιά. Σε νιώθω. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σκληρό από το να βλέπεις να παιδιά σου να περνούν τέτοιες καταστάσεις», σχολίασε ένας άλλος.

Άλλοι γονείς μοιράστηκαν επίσης τα πράγματα που είδαν στις λίστες των παιδιών τους και τους στεναχώρησαν. «Το 9χρονο παιδί μου έγραψε φέτος: Να είμαι όμορφη. Δεν έχω λόγια για αυτή τη θλίψη».

«Ο 7χρονος αδερφός μου έγραψε ότι θέλει το κορίτσι του πίσω», πρόσθεσε ένας άλλος.

Κάποιοι σχολιαστές προσπάθησαν να προσφέρουν ορισμένες λύσεις. «Έχω ένα 7χρονο που θα λάτρευε να είναι φίλος δια αλληλογραφίας σου».

«Είμαι καθηγητής κι αν σου γράφει για αυτό, ρώτα τη δασκάλα της αλλά και απομάκρυνέ την πλήρως από τους τραμπούκους όπως και να έχει. Πολλές χαμένες μικρές ζωές», ήταν ένα σχόλιο.