Ο διάσημος μουσικός της Αϊτής Mikaben πέθανε αφού κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Παρίσι. Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Μάικλ Μπέντζαμιν εμφανίστηκε στο Accor Arena, 20.000 θέσεων, ως καλεσμένος του συγκροτήματος της Αϊτής Carimi. Καθώς έβγαινε από τη σκηνή, ο Mikaben κατέρρευσε ξαφνικά. Σε σοκ οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να ειδοποιήσουν τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Η Accor Arena επιβεβαίωσε την είδηση ​​του θανάτου του την Κυριακή, με μία δήλωση στο Twitter. Η δήλωση, γραμμένη στα γαλλικά, εξήγησε ότι ο Μίκαμπεν «πέθανε αφού υπέστη αδιαθεσία στη σκηνή, παρά τις προσπάθειες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης», δηλώνοντας συγκλονισμένη από την είδηση, μεταδίδει το ETonline.

Η σύζυγός του, Βανέσα, η οποία είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί, μοιράστηκε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram ευχαριστώντας για τις προσευχές και ζήτησε ιδιωτικότητα, ενώ θρηνεί για την απώλεια του συζύγους της. « Ευχαριστώ για τις προσευχές σας. Παρακαλώ μην με καλείται. Δεν είμαι σε κατάσταση να μιλήσω. Έχασα το άλλο μου μισό και δεν είμαι σε κατάσταση να πω λέξη».