Μια νεαρή γυναίκα αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με τα ναρκωτικά, όπου τα ξεκίνησε από την ηλικία των 15 ετών, καθώς όχι μόνο έχασε όλα τα δόντια της, αλλά έκανε και απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ χρειάστηκε να μπει στην απεξάρτηση.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, η 23χρονη Faith Hill ξεκίνησε να καπνίζει κάνναβη σε ηλικία 12 ετών, ενώ μόλις μπήκε στην εφηβεία και συγκεκριμένα στα 15 κύλησε στα ναρκωτικά, όπως η μεθαμφεταμίνη.

«Πέρασα έξι χρόνια σκληρού εθισμού στη μεθαμφεταμίνη. Τα δόντια μου δέχτηκαν το πιο σκληρό χτύπημα. Είχα ήδη οδοντιατρικά προβλήματα πριν από τον εθισμό μου, αλλά επειδή παραμέλησα τον εαυτό μου και ήμουν σε κατάθλιψη, βρισκόμουν σε έναν δρόμο να καταστρέψω τον εαυτό μου. Πήγα στον οδοντίατρο μερικές φορές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά ποτέ δεν ακολούθησα τις θεραπείες», είπε χαρακτηριστικά.

Η Faith Hill

Μάλιστα, όταν ήταν 15 ετών μπήκε για πρώτη φορά στην αποτοξίνωση, ενώ μόλις βγήκε από το πρόγραμμα, κύλησε ξανά και προσπάθησε μια φορά να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Κατέληξα να πάω σε αποτοξίνωση στα 15 μου, αλλά δεν είχα καμία επιθυμία να τα παρατήσω, οπότε όταν βγήκα, επέστρεψα κατευθείαν στη λήψη ναρκωτικών… Στις 13 Οκτωβρίου του 2018, προσπάθησα να αυτοκτονήσω», ανέφερε για τη σκοτεινή περίοδο της ζωής της.

Ο τελευταίος υποτροπιασμός και το νέο κεφάλαιο στη ζωή

Η Faith Hill συνέχισε τη χρήση ναρκωτικών μέχρι την ηλικία των 21 ετών, όταν και υποτροπίασε, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να αλλάξει τη ζωή της.«Η τελική υποτροπή ήταν το σημείο καμπής μου. Τότε ήταν που τα παράτησα οριστικά. Ήμουν 21 και άρχισα να κάνω θετικές αλλαγές», σημείωσε η 23χρονη.

Παράλληλα, ανέφερε πως «όταν έγινα νηφάλια, μου είχαν μείνει μόλις 13 δόντια. Πήρα λοιπόν την απόφαση να τα βγάλω όλα», είπε και πρόσθεσε πως έκτοτε φοράει τεχνητή οδοντοστοιχία.

Μάλιστα, ανέφερε ότι μιλάει δημόσια για τη ζωή της, ώστε να βοηθήσει άλλα άτομα που βρίσκονται στη θέση της και να τους δώσει το μήνυμα, ότι ποτέ δεν πρέπει να τα παρατήσουν, αλλά να συνεχίσουν να παλεύουν.