Η influencer, Cherry Hart, ήθελε απλά να φάει γλυκό μετά το γεύμα της στο Karen’s Diner της Αυστραλίας αλλά η σερβιτόρα είχε άλλη άποψη! Το Karen’s Diner έχει γίνει viral το τελευταίο διάστημα στο TikTok εξαιτίας του καινοτόμου του concept να εξυπηρετεί τους πελάτες του με… αγένεια.

Ακόμα και έτσι όμως, η Cherry Hart θεωρεί ότι η απάντηση της σερβιτόρας στην παραγγελία της ξεπέρασε τα όρια. Η νεαρή ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, το οποίο δείχνει την παραγγελία της και αμέσως συγκέντρωσε πάνω 200.000 views και εκατοντάδες σχόλια.

Την ώρα που η Hart παραγγέλνει το γλυκό της, η σερβιτόρα την αποκαλεί βουλιμική. Η βουλιμία είναι μία σοβαρή διατροφική διαταραχή, στην οποία το άτομο καταναλώνει μεγάλες ποσότητες φαγητού και στη συνέχεια αποβάλλει τις επιπλέον θερμίδες, συνήθως μέσω εμετού που προκαλεί το ίδιο ή υπερβολικής άσκησης.

«Η στιγμή που με αποκάλεσαν βουλιμική στο Karen’s Diner και εγώ γέλασα αμήχανα» γράφει η Cherry. «Συνειδητοποιείς ότι το επιδόρπιο είναι υπερβολικά μεγάλο και αμφιβάλλω ότι θα το φας. Μοιάζεις βουλιμική» της απαντά η σερβιτόρα όταν ακούει την παραγγελία της. Η Cherry γελάει και η σερβιτόρα συνεχίζει: «γελάς άρα μάλλον έχω δίκιο».

@cherryhartofficial

Come across some stuff lately so I thought I’d post my experience 👀

♬ original sound – Cherry hart

Οι ακόλουθοι της influencer σχολίασαν ότι η σερβιτόρα το παράκανε. «Συγγνώμη αλλά αυτό ξεπέρασε τα όρια» έγραψε κάποιος. «Θεέ μου, αυτό δεν είναι αποδεκτό. Ως άνθρωπος με διατροφική διαταραχή σκέφτομαι ότι αν άκουγα κάτι τέτοιο, θα ένιωθα πολύ άσχημα» έγραψε κάποιος άλλος. «Θα με διέλυε. Ποτέ δεν είχα βουλιμία αλλά υπέφερα πολλά χρόνια από ανορεξία. Νόμιζα ότι δεν επιτρεπόταν να κάνουν σχόλια για το σώμα των πελατών» σχολίασε κάποιος τρίτος.

Κάποιοι χρήστες, ωστόσο, σχολίασαν ότι έπρεπε να περιμένει τέτοια σχόλια που είναι σύμφωνα με το concept του εστιατορίου. «Αυτό είναι το νόημα σε αυτό το εστιατόριο. Κοροϊδεύουν και προσβάλλουν τους πελάτες» έγραψε κάποιος, σύμφωνα με τη New York Post.

Ωστόσο, παρά την ιδιαίτερη εξυπηρέτηση στο Karen’s Diner, σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους υπάρχουν περιορισμοί στα σχόλια του προσωπικού. Δεν επιτρέπονται ρατσιστικά, σεξιστικά, ομοφοβικά σχόλια ή ύβρεις.

Οι κανόνες επίσης ορίζουν ότι απαγορεύεται το body shaming, η σεξουαλική παρενόχληση, οι βανδαλισμοί και η ρίψη φαγητού.