Αν είστε λάτρεις των παπουτσιών αλλά και των ερωτικών βοηθημάτων, τότε σίγουρα αυτή είναι η μάρκα σας. Μια μικρή εταιρεία δημιουργίας παπουτσιών ένωσε τις δυνάμεις της με μεγάλη μάρκα κατασκευής ερωτικών βοηθημάτων και το αποτέλεσμα είναι αξιοθαύμαστο.

Παπούτσια κατασκευασμένα από ελαττωματικά σεξουαλικά παιχνίδια, τα οποία αντί να βρεθούν σε κάποια χωματερή, παίρνουν ξανά… ζωή.

Τα «παιχνίδια» τα οποία κρίνονται από τη μάρκα ως ακατάλληλα ή ελαττωματικά και βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής διατίθενται στην μικρή εταιρία δημιουργίας υποδημάτων και με λίγη φαντασία κατασκευάζονται τα νέα παπούτσια.

Η έμπνευση, όπως αναφέρει το nypost.com ανήκει στους David Teitelbaum, ιδρυτή της Rose in Good Faith, και Chad Braverman, διευθύνοντα σύμβουλο για την Doc Johnson, την εταιρεία παιχνιδιών ενηλίκων που ίδρυσε ο πατέρας του το 1976.

Και μπορεί η συγκεκριμένη έμπνευση να μην είναι βιώσιμη για την εταιρεία παπουτσιών και να μην αποφέρει μέχρι στιγμής σημαντικά έσοδα όμως οι δυο επιχειρηματίες από το Λος Άντζελες είναι περήφανοι για την ιδέα τους.

«Προσωπικά, μου αρέσουν τα παπούτσια. Θεωρώ ότι είναι ένα υπέροχο προϊόν», δήλωσε ο Braverman από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας του στη γειτονιά του Βόρειου Χόλιγουντ του Λος Άντζελες.

Από την άλλη ο Teitelbaum λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού, έψαχνε κάτι για να δώσει νέο αέρα στην εταιρία του. Έτσι συναντήθηκε με μια εταιρεία ταινιών για ενήλικες, η οποία τον έφερε σε επαφή με την εταιρεία του Braverman.

Ο Braverman δεν στέλνει πολλά σεξουαλικά παιχνίδια σε χωματερές και είναι σε θέση να επαναχρησιμοποιήσει μέρος του βασικού υλικού τους για να δημιουργήσει κάτι νέο. Τα απορρίμματα όμως που έμεναν ήταν πολλά και έτσι όταν του έγινε η πρόταση για συνεργασία με την εταιρεία παπουτσιών, βρήκε αυτό που έψαχνε καθώς ήθελε μεταξύ άλλων να προωθήσει τη θετικότητα του σεξ μέσω της μόδας αλλά και να καινοτομήσει.