Δύο δεν χωράνε κάτω από την ίδια στέγη…. αυτό ισχυρίζεται και μάλιστα με αποδείξεις ένα παντρεμένο ζευγάρι, που όταν τελικά η γυναίκα αποφάσισε να μετακομίσει με τον σύζυγό της μετά από 20 χρόνια γάμου, ήρθαν σε ρήξη. Πιο συγκεκριμένα, η 55χρονη Claire Burke και ο 49χρονος σύζυγός της David, οι οποίοι ήταν κατά της συμβίωσης όντας παντρεμένοι και με ένα παιδί, αποφάσισαν μετά τον γάμο τους να ζήσουν σε χωριστά σπίτια, λέγοντάς πως αυτό ήταν μυστικό για να κρατά τη «σπίθα» του γάμου τους αναμμένη.

Όπως ισχυρίζονται, όλα πήγαιναν καλά έως ότου αποφάσισαν να αγοράσουν ένα σπίτι και να μείνουν επιτέλους όλοι μαζί, σαν μία φυσιολογική οικογένεια. Αυτό ήταν η αρχή του τέλους για το ζευγάρι όπως ισχυρίζονται. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά το περιέγραψαν ήταν το «καρφί» στο φέρετρο της σχέσης τους… « όταν έμενα στο σπίτι μου, που το είχα πάντα τακτοποιημένο, αισθανόμουν ότι έκανα ότι ήθελα και ξαφνικά (μετακομίζοντας) ένιωσα ότι δεν ήμουν τίποτα άλλο παρά καθαρίστρια», είπε η Claire στο Cater News. «Αγχώθηκα τόσο πολύ που έβλεπα βρώμικα ρούχα δίπλα σε καθαρά, πεταγμένα πράγματα στο τραπέζι της τραπεζαρίας, μαύρους κύκλους στο μπάνιο, οδοντόκρεμα στο νεροχύτη και τα πράγματα του γυμναστηρίου στον κήπο» είπε. Νιώθοντας περισσότερο καθαρίστρια, παρά σύζυγος, η Claire, βαρέθηκε να μαζεύει συνεχώς τα πράγματα του άντρα της. Ωστόσο, για να σώσουν τον γάμο τους βρήκαν μία λύση… στη μέση…

Η λύση τους στην ένταση; Χώρισαν το σπίτι τους στη μέση.

Πλέον, κοιμούνται σε διαφορετικά υπνοδωμάτια και βλέπουν ακόμη και τηλεόραση ξεχωριστά, καθώς δεν μπορούν να συμφωνήσουν ούτε στο τι να δουν.

Η συγκατοίκηση «προκάλεσε πολλή ένταση και ανταλλάξαμε άσχημες κουβέντες σε αρκετές περιπτώσεις, αλλά μετά από λίγο, αποφάσισα να δεχτώ ότι είναι ακριβώς έτσι», είπε η Κλερ. «Προσπαθήσαμε να είμαστε μαζί στο σαλόνι το βράδυ και να παρακολουθούμε τηλεόραση μαζί, αλλά δεν ήταν άνετα καθώς δεν μπορούσαμε ποτέ να συμφωνήσουμε για το τι θα δούμε» πρόσθεσε.

Η Claire παραδέχτηκε πως οι έντονες διαφωνίες στα πάντα, δημιούργησαν ρήξη με τον της σύζυγο της Marvel. «Πριν αποφασίσουμε ότι απλώς θα περάσουμε τα βράδια μας χωριστά, βάλαμε έναν κανόνα. «Ότι αν παρακολουθήσουμε κάτι, θα πρέπει να δώσουμε δέκα λεπτά ο ένας στον άλλο και αν κάποιος από τους δυο μας δεν το απολάμβανε, τότε θα ενημέρωνε» είπε. Αλλά δεν ήταν αρκετό… καθώς όπως ισχυρίστηκε «απλώς ανακαλύψαμε ότι δεν είχαμε τίποτα κοινό και διαπιστώσαμε πως η μόνη λύση είναι μα βρισκόμαστε σε διαφορετικά μέρη του σπιτιού, όπου θα μπορούσαμε να χαλαρώσουμε και να παρακολουθήσουμε τηλεόραση, χωριστά».

Όμως τα προβλήματα του ζευγαριού δεν σταμάτησαν εκεί. Δεν ήταν λοιπόν μόνο η τηλεόραση. Ακόμη και το ότι μοιραζόταν τη ντουλάπα χώρισε το ζευγάρι, καθώς η Claire ήθελε μία δική της. «Ήταν πολύ δύσκολο να προσπαθήσω να μειώσω τον αριθμό των ρούχων μου, για να μπορώ να μοιράζομαι την γκαρνταρόμπα με τον Ντέιβιντ», παραδέχτηκε. «Όταν το επιχειρήσαμε, πιθανότατα είχε μόνο περίπου το ένα όγδοο του χώρου. Δεν είχε χώρο να κοιτάξει μέσα από τα πουκάμισά του». Τώρα, ο καθένας έχει τη δική του ντουλάπα, επιτρέποντάς τους να απλώνουν πιο άνετα τα ρούχα τους.

Ενώ ο David δεν «ενοχλείται» για το πώς είναι ο χώρος του, από την πλευρά της η Claire θέλει να είναι όλα τακτοποιημένα μέσα στο σπίτι. Μάλιστα, όπως είπε συνηθίζει να πηγαίνει στο δωμάτιο του συζύγου της για να στρώσει το κρεβάτι του και να «χτυπήσει τα μαξιλάρια του».

«Έχουμε βρει έναν τρόπο να ζούμε μαζί» ανέφερε για τον ανορθόδοξο τρόπο που συγκατοικεί με τον άντρα της και τον 13χρονο γιο τους. Η εύρεση αυτής της λύσης, ήταν απαραίτητη για να πετύχει ο γάμος τους. «Είναι σαν να έχουμε τα καλύτερα και των δύο κόσμων τώρα», πρόσθεσε. «Μπορούμε να έχουμε όλο τον οικογενειακό χρόνο που μας αρέσει, ειδικά τις ώρες του δείπνου, καθώς μπορούμε να καθίσουμε και να απολαύσουμε ένα γεύμα μαζί». Ενώ η Claire φοβόταν ότι οι δυο τους θα έχαναν τη «σπίθα» που διατηρούσαν όσο ζούσαν χώρια το ζευγάρι εξακολουθεί να είναι «ερωτευμένο», όπως πάντα.

«Είμαστε ακόμα πολύ ερωτευμένοι και μάλιστα αποφασίσαμε να ανανεώσουμε τους όρκους μας πέρυσι καθώς ήμασταν μαζί για 21 χρόνια», είπε. «Ο τρόπος που συμβιώνουμε μπορεί να μην είναι συμβατός, αλλά για εμάς ήταν κάτι πολύ σημαντικό και ήμαστε χαρούμενοι από τότε που προσαρμόσαμε το πώς να ζούμε κάτω από την ίδια στέγη», πρόσθεσε.