Μια υπόθεση βιασμού ο οποίος φέρεται να διαπράχθηκε στο κέντρο του Παρισιού και μάλιστα σε πολυσύχναστη περιοχή απασχολεί τις εισαγγελικές αρχές της γαλλικής πρωτεύουσας. Την καταγγελία έκανε μια Αμερικανίδα τουρίστρια η οποία σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, έπεσε θύμα βιασμού σε δημόσιες τουαλέτες ενώ απ’ έξω την περίμενε ο σύντροφός της.

Η 27χρονη γυναίκα, απολάμβανε το βράδυ του Σαββάτου μια ρομαντική βόλτα στο πλευρό του συντρόφου της στην καρδιά του Παρισιού και δίπλα στον Σηκουάνα, πολύ κοντά στον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων σύμφωνα με την theguardian.com.

Το συγκεκριμένο σημείο, μέρα και νύχτα είναι πολυσύχναστο καθώς όχι μόνο οι τουρίστες αλλά και οι ντόπιοι απολαμβάνουν το ποτό τους, την βόλτα τους ή ακόμα και το πικ νικ τους δίπλα στο ποτάμι.

Παρίσι

Λίγο μετά τη 01:00 η γυναίκα θέλησε να χρησιμοποιήσει τις δημόσιες τουαλέτες. Όταν ο σύντροφος της ανησύχησε καθώς εκείνη αργούσε να βγει, μπήκε μέσα για να δει τι συμβαίνει και την άκουσε να κλαίει με λυγμούς και του είπε τι είχε συμβεί.

Άμεσα βρέθηκαν στο σημείο αστυνομικοί οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες σε έναν 23χρονο άστεγο από την Αφρική. Στην κατάθεση του, ο 23χρονος αρνήθηκε τον βιασμό και είπε ότι η πράξη έγινε με την συναίνεση της γυναίκας.

Παρίσι

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Παρισιού και αφού κατέθεσε στην αστυνομία, εκείνη και ο σύντροφός της επέστρεψαν στις ΗΠΑ.