Συνεχίζεται το θρίλερ με τη βουτιά θανάτου που έκανε ένας Αλβανός ηθοποιός και η σύζυγός του από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στο Μπρονξ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με την NYP οι Αρχές ερευνούν αν υπήρξε πάλη πριν ο 35χρονος Florind Belliu και η 28χρονη Ornela Shehi πέσουν στο κενό.

«Υπήρχαν σημάδια στο διαμέρισμα που δεν έδειχνα ότι όλα ήταν καλά, καθώς δεν αποφάσισαν απλώς να αφήσουν πίσω τα παιδιά τους και να πηδήξουν στο κενό», φέρεται να είπε πηγή που δεν κατονομάζεται στο αμερικανικό Μέσο.

Η πηγή δεν θα παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα υποτιθέμενα «σημάδια», ενώ σημειώνεται πως δεν έχει βρεθεί σημείωμα αυτοκτονίας.

Οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας για να προσδιορίσουν εάν η 28χρονη υπέστη τραυματισμούς που δεν προήλθαν από την πτώση της.

Μέχρι αργά το πρωί της Τρίτης, το Ιατροδικαστικό Γραφείο της πόλης δεν είχε βγάλει πόρισμα για τον θάνατο του ζευγαριού από την Αλβανία.

Μάλιστα, φέρεται να υπάρχει και βίντεο στα χέρια των Αρχών που να δείχνει την πτώση του ζευγαριού, το οποίο είχε δύο μικρά παιδιά ηλικίας 2 και 6 ετών.