Το «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» πέρα από την ελληνική τηλεόραση προβάλλεται με επιτυχία και στο εξωτερικό, ιδιαίτερα στην Βρετανία, όπου είναι σε εξέλιξη η 38η σεζόν του.

Στο νέο επεισόδιο λοιπόν, υπήρχε μια ελληνική ερώτηση, με την απάντηση του παίκτη όχι μόνο να είναι λάθος, αλλά να γίνεται viral και να δέχεται πολλές επικρίσεις από τους χρήστες των social media.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής Τζέρεμι Κλάρκσον ρώτησε «ποια ήταν η θεά της νίκης κατά την ελληνική μυθολογία». Οι πιθανές απαντήσεις που του έδωσε αφορούσαν προφανώς γνωστές μάρκες αθλητικών ειδών όπως η Umbro, η Reebok, η Adidas και η Nike.

Ο παίκτης λοιπόν, απέκλεισε τη Reebok και την Adidas, ενώ το δίλημμα του ήταν ανάμεσα σε Umbro και Nike. Έκανε, όμως, το λάθος να επιλέξει την πρώτη απάντηση, κάνοντας τον παρουσιαστή να ξεσπάσει στα γέλια.

Μάλιστα, οι χρήστες των social media τα «έψαλαν» στον διαγωνιζόμενο, αναφέροντας ότι «δεν χρειάζεται να ξέρεις ελληνικά για να διαλέξεις την απάντηση που ακούγεται ελληνική», ενώ ένας άλλος σημείωσε ότι «το Umbro ακούγεται λατινικό, γιατί να το διαλέξεις;».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που έγινε viral, με πάνω από 2,7 εκατ. προβολές: