Ο frontman των U2, Μπόνο, έδωσε συνέντευξη στο Desert Island Discs του BBC Radio 4 και αποκάλυψε ότι έχει έναν ετεροθαλή αδερφό, κάτι που αποτελούσε το μυστικό του πατέρα του για χρόνια.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε σύμφωνα με τον theguardian.com, πως «έχω άλλον έναν αδερφό, τον οποίο αγαπώ και λατρεύω και που δεν ήξερα ότι τον είχα».

Όπως εξήγησε, έμαθε για τον ετεροθαλή αδελφό του το 2000, ενώ εξήγησε ότι η μητέρα του Ίρις, η οποία πέθανε το 1974, δεν ήξερε ότι ο σύζυγός της, είχε παιδί από άλλη γυναίκα.

«Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια και θα μπορούσα να πω, ότι ο πατέρας μου είχε μια βαθιά φιλία με αυτή την υπέροχη γυναίκα, που γέννησε τον αδελφό μου. Το παιδί ήρθε ξαφνικά και έτσι αποφάσισαν να το κρατήσουν μυστικό», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι ο αδελφός του γεννήθηκε, όταν ο πατέρας του, Μπρένταν «Μπομπ» Χιούσον, είχε μια εξωσυζυγική σχέση, ενώ ζούσε στο σπίτι τους στο Δουβλίνο μαζί με τον αδελφό του Νόρμαν και τη μητέρα τους.

Επίσης, αποκάλυψε ότι βρήκε τη συγχώρεση και τη γαλήνη, διευθετώντας την τεταμένη σχέση με τον εκλιπόντα πατέρα του, ο οποίος πέθανε το 2001. «Τον ρώτησα, αν αγαπούσε τη μητέρα μου και μου είπε ναι. Του είπα, πώς μπόρεσε να συμβεί αυτό και μου απάντησε “μπορεί να συμβεί”. Μου είπε, ότι προσπαθούσε να το διορθώσει. Δεν ζήτησε συγγνώμη, απλώς είπε ότι αυτά είναι τα γεγονότα. Τώρα πια, έχω συμφιλιωθεί με αυτό».